Trending Now

Σε είδα στο ΚΤΕΛ Κηφισού

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κηφισός ⇒ Έτρεχες να επιβιβαστείς στο λεωφορείο για Θεσσαλονίκη φορτωμένη. Μπλε μπουφάν «λύκος» με κουκούλα και τζιν και μαλλιά ουράνιο τόξο. Ήσουν μια οπτασία!

Ελπίζω να με διαβάσεις ⇒ Σε βλέπω κάθε πρωί, μου φτιάχνεις τον ωραιότερο καφέ, και μετά φεύγω για δουλειά. Μου φτιάχνεις τη μέρα πρωινή του Coffee Island της Βενιζέλου.

Θεσσαλονίκη, Διαγώνιος ⇒ Περιμέναμε και οι δύο στην Εθνική Τράπεζα να έρθει το νούμερό μας. Καθόμασταν δίπλα δίπλα. Ήρθε μια γιαγιά και σου έδωσε μουλωχτά ένα νούμερο. Το πήρες, το τσαλάκωσες και δεν το χρησιμοποίησες. Το γούσταρα πολύ αυτό. Είμαι η μελαχρινή διπλανή σου δικηγορίνα. Είσαι σπαθί!

Έκανες σφήνες στη Συγγρού ⇒ Έτρεξα να σε προλάβω για να σε βρίσω, αλλά μετά σε είδα καλύτερα, και μου χαμογέλασες, και όλα καλά. Και μετά πάτησες μια γκαζιά και εξαφανίστηκες.


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.