Trending Now

Ινδός ποζάρει με κόμπρα δευτερόλεπτα πριν τον σκοτώσει (video)

Νεκρός ο 24χρονος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας νεαρός άνδρας στην Ινδία πέθανε όταν μία κόμπρα που είχε γύρω από το λαιμό του, του επιτέθηκε.

Ο Ch Jagadish, 24 ετών, είχε επισκεφθεί τον 50χρονο γοητευτή φιδιού Gurunadham Ramesh, γνωστός και ως Ramaiah, στο χωριό Sullurpeta στην πολιτεία Andhra Pradesh στην Ινδία. Τότε ο 24χρονος για εντυπωσιάσει τους φίλους του πήρε την κόμπρα στο λαιμό τους για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Σύμφωνα με τους Times της Ινδίας, ο γοητευτής της κόμπρας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ενθάρρυνε να βάλει το ζώο γύρω από το λαιμό του.

Το θύμα αντιστάθηκε αρχικά, αλλά στη συνέχεια συμφώνησε. Μάλιστα, προσπάθησε να τρομάξει τους φίλους του, ακολουθώντας τους με την κόμπρα στα χέρια του, πριν από τo θανατηφόρο δάγκωμα.

Το τραγικό περιστατικό απαθανατίστηκε σε βίντεο και έχει γίνει viral. O νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά η θεραπεία δεν βοήθησε.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, είχαν αφαιρεθεί πριν από περίπου 2 εβδομάδες οι κυνόδοντες του φιδιού που περιείχαν δηλητήριο. Ωστόσο εκείνο ανέπτυξε νέο δηλητήριο, γεγονός που δεν γνώριζε ο 50χρονος γητευτής του.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει την υπόθεση ως «ανθρωποκτονία που δεν ισοδυναμεί με δολοφονία», εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας του Ramesh.