Trending Now

Σε είδα με το καρό σου παντελόνι!

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κέντρο ⇒ Καρουδάκι παντελόνι, από αυτά που είναι της μόδας. Περπατούσες στην Ακαδημίας και βιαζόσουν. Είσαι σαν μπιμπελάκι πολύτιμο.

Μαρούσι ⇒ Έτρεχες να προλάβεις ένα ταξί, το οποίο τελικά δεν σε επιβίβασε. Του έκανες κάτι χειρονομίες, αλλά δεν μάσησε. Έχω μηχανάκι, γιατί δεν σε πήγα εγώ στον προορισμό σου; Μαλακία μου!

Θεραπευτήριο στην Κυψέλη ⇒ Ξανθιά, γλυκομίλητη γραμματέας. Μου τα εξήγησες όλα αναλυτικά, και μπορώ να πω πως με κέρδισες. Αυτό ήθελα να πω, γεια σου τώρα!

Πλατεία Συντάγματος ⇒ Ήμασταν μαζί στο ασανσέρ του μετρό. Έλεγες ότι, όταν παίρνεις το ασανσέρ, δεν χρειάζεται να χτυπήσεις εισιτήριο για να βγεις έξω. Πόσα ξέρεις, αγόρι με το πράσινο φούτερ!


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.