Trending Now

Μπαμπάς σπρώχνει τον τερματοφύλακα γιο του για να μην φάει γκολ (video)

Εξηγεί γιατί το έκανε και υπόσχεται να μην το ξανακάνει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή βίντεο στο οποίο ένας πατέρας σπρώχνει τον τερματοφύλακα γιο του προκειμένου να τον βοηθήσει να αποκρούσει την μπάλα. Από την ώθηση το παιδί έπεσε στο έδαφος και μπορεί αρχικά να απομάκρυνε την μπάλα, εκείνη όμως κατέληξε στα πόδια παίχτη της αντίπαλης ομάδας και από εκεί στα δίχτυα. Το γκολ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πατέρα του τερματοφύλακα, ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο σήκωσε αγανακτισμένος τα χέρια και απομακρύνθηκε από το τέρμα.

Το περιστατικό συνέβη στο πρωτάθλημα κάτω των 8 στην Ουαλία και η MailOnline φρόντισε να βρει τον 35χρονο πατέρα και να τον ρωτήσει για την κίνησή του να σπρώξει τον γιο του.

Όπως είπε το παιδί δεν ήταν συγκεντρωμένος και είχε βγει εκτός θέσης τη στιγμή της επίθεσης. «Του είπα να σταθεί στο μέσο του τέρματος, αλλά δεν μπορούσε να με ακούσει και προχώρησε προς το μέρος μου ενώ ο παίχτης (σ.σ. αντίπαλος) πλησίαζε. Φώναζα τότε ότι έπρεπε να κινηθεί προς την μπάλα γρήγορα ώστε να κάνει το τέρμα να φαίνεται μικρότερο στον αντίπαλο αλλά ήταν πολύ αργά για αυτό του έδωσα μία μικρή ώθηση για να τον πείσω να κινηθεί προς τον παίκτη. Δεν ήταν δυνατό σπρώξιμο. Απλώς σκόνταψε στα πόδια του και έπεσε», περιέγραψε ο πατέρας.

Τόνισε επίσης ότι η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις πριν έξι εβδομάδες και αυτή ήταν η πρώτη φορά του γιου του στο τέρμα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιος του έχει επιλεγεί και για το επόμενο παιχνίδι και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Σημειώνεται ότι η ομάδα του μικρού τερματοφύλακα έχασε 2-4, στο επόμενο παιχνίδι όμως, το οποίο δεν θα παρακολουθήσει ο μπαμπάς του λόγω δουλειάς, μπορεί να σταθεί πιο τυχερή.

Ο 35χρονος πατέρας πάντως υποσχέθηκε στον μικρό του γιο ότι την επόμενη φορά που θα βρεθεί στο γήπεδο δεν θα του μιλήσει και ούτε θα περάσει τη γραμμή του γηπέδου.