Trending Now

Σε είδα να σηκώνεις λεφτά από ΑΤΜ!

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καισαριανή ⇒ Κορίτσι που είχες γενέθλια και κυκλοφορούσες με μια τεράστια ανθοδέσμη. Είσαι η πιο νέα πενηντάρα του σύμπαντος!

Κολωνάκι, Σκουφά ⇒ Έτρωγες μια πάβλοβα μόνος σου στη «Μαρέγκα». Σκέφτηκα να σου προτείνω να καθίσω μαζί σου, αλλά δεν το τόλμησα. Το μετάνιωσα, λέμε!

Στο τρόλεϊ νούμερο 4 ⇒ Μιλούσες με τον γκέι κολλητό σου για θερμίδες. Λέγατε ότι αν ανέβεις πέντε σκαλιά, καις μόνο μία θερμίδα. Αλήθεια; Πρέπει να ανέβω πολλά σκαλοπάτια για να χάσω τα κιλάκια που θέλω. Αλλά έχω άλλες χάρες. Σου προτείνω να αρχίσουμε να ανεβοκατεβαίνω σκάλες παρέα. Ξέρω ότι με είδες. Ξέρω ότι με κοιτούσε και ο κολλητός σου, αλλά θα προτιμήσω εσένα.

Σήκωνες λεφτά στο Metro Mall από το ΑΤΜ της Eurobank την Πέμπτη το πρωί ⇒ Ήμουν ο από πίσω σου και σε καμάρωνα για την κορμοστασιά και το στιλ σου. Θέλεις να βρεθούμε το Σαββατοκύριακο στο Mall; Θα κεράσω εγώ!


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.