Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 677

Αν κρατήσει ο δεσμός, γράψτε μου ξανά στα 4

Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 677
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μυρτώ μου, έχω ένα αγόρι 2 χρόνια, τον αγαπώ και είμαστε ευτυχισμένοι, αλλά μού τη σπάει λίγο που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως πριν. Αν θέλεις να γίνω πιο συγκεκριμένη, μπορώ να σου πω ότι με ενοχλεί να τον βλέπω με το ίδιο εσώρουχο πάνω από τρεις μέρες ή να κάθεται στην τηλεόραση με το t-shirt και τις κάλτσες και να ξύνει χύμα τα αυτά του, λες και είναι μόνος του. Θέλω να του πω να είναι πιο διακριτικός, αλλά δεν ξέρω πώς να το φέρω κομψά για να μην τον προσβάλω.

Για το ξύσιμο των αυτών, πάρτε του μια κομψή τσουγκράνα μινιατούρα με διακόσμηση από φίλντισι. Για το σώβρακο τριών ημερών, ο μόνος τρόπος είναι να κάνετε κάθε δύο μέρες σεξ και να του το πετάτε στο πλυντήριο αμέσως μετά την πράξη. Εκτός αν δεν το βγάζει ούτε τότε. Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ απολύτως ότι πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτική με τα αισθήματα του συντρόφου σας γιατί μπορεί να πληγωθεί ανεπανόρθωτα, να κομπλάρει και να μην ξαναξύσει ποτέ τα αυτά του. 
Υ.Γ. 1 Και άντε μετά να βγάλεις μια ζωή ολόκληρη χωρίς ξύσιμο.
Υ.Γ. 2 Αν κρατήσει ο δεσμός, γράψτε μου ξανά στα 4. Ανυπομονώ από τώρα για τις καινούργιες σας ανακαλύψεις.
Υ.Γ. 3 Ναι, το είχα ανάγκη να γίνετε πιο συγκεκριμένη. Σας ευχαριστώ.


Εκείνος 4 χρόνια μεγαλύτερος και γυμναστής. Φατσικά τον ήξερα πάνω από 5 χρόνια, από το γυμναστήριο που πήγαινα σχετικά σπάνια, αλλά πάντα ρίχνοντας μεταξύ μας διαπεραστικές ματιές. Φέτος, και ενώ είχα αρκετό καιρό να πάω, τον είδα καθώς ανέβαινα τη σκάλα την ημέρα της εγγραφής και αυτή τη φορά ήρθε και μου μίλησε. Από την αρχή έδειξε το ενδιαφέρον του και πως είναι ειλικρινής. Είναι χωρισμένος με ένα παιδί 3 χρονών και πριν ένα χρόνο επέστρεψε στο σπίτι μόνο για να μεγαλώνουν παρέα το παιδί. Έχουμε ήδη αρχίσει να δενόμαστε, δεν έχει γίνει ακόμα σεξ, κανείς μας δεν βιάζεται κι ας μας κόβεται η ανάσα. Εγώ έχω ζήσει απίστευτα περιπετειώδη ζωή στο παρελθόν σε κάθε πιθανό τομέα, δεν έχω γονείς και γενικότερα έχω βιώσει πολύ δραματικές καταστάσεις. Τώρα όλα πάνε καλύτερα και έχω ξεκινήσει τη ζωή μου από την αρχή. Έχω το δικό μου σπίτι, την υγεία μου, καλούς φίλους και όρεξη για ζωή. Επιπλέον κάνω προετοιμασία για να μπω και στη σχολή που πάντα ονειρευόμουν αλλά λόγω προβλημάτων και νομαδικής ζωής δεν μπόρεσα. Με τον τρυφερό και σέξι (αλλά δεν το ξέρει) γυμναστή πώς να το χειριστώ, που ο έρωτας μεταξύ μας για χρόνια ήταν προ των πυλών και τώρα λες και ήρθε για να μείνει; Μυρτώ, σε ευχαριστώ και σε φιλώ πολύ γλυκά, Vanessa.
Υ.Γ. LOVE OUTLIVES US ALL

Εδώ και τόσα χρόνια, έχει φανεί πλέον ξεκάθαρα ότι η στήλη μου δεν είναι ακριβώς μια στήλη συμβουλών, αλλά γνώμης. Γι’ αυτό, λοιπόν, αγαπητή Βανέσσα, από όσα διάβασα, σκοντάφτω με χαρά εκεί που λες έχω ξεκινήσει τη ζωή μου από την αρχή, έχω το σπίτι, τους φίλους και τα όνειρά μου. Κατά τα άλλα, κόσμος πάει κι έρχεται. Ο έρωτας είναι προ των πυλών και ίσως μπει ή ίσως στρίψει. Αλλά αν πίσω απ’ τις πύλες έχει γερή οικοδομή, δεν πειράζει και τόσο. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον τρυφερό και σέξι-δεν-το-ξέρει γυμναστή σου, ούτε μου φαίνεται εύκολη η οικογενειακή συνθήκη που ζει. Δεν έχω παιδιά, έχω όμως δυο τρεις περιπτώσεις χωρισμένων φίλων που έκαναν το πείραμα της συγκατοίκησης λόγω παιδιών. Η μία πέτυχε για κάποια χρόνια, μέχρι που ο άντρας της οικογένειας απέκτησε σταθερή σχέση και άλλαξε σπίτι, ενώ οι άλλες δύο περιπτώσεις απέτυχαν παταγωδώς. Παταγωδώς και μετά δακρύων. Οι δε ψυχολόγοι λένε ότι είναι καλό για τα παιδιά να γνωρίζουν και να ζουν σε μια σταθερή κατάσταση από την οποία δεν παρεκκλίνουμε –κοινώς, δεν πηγαινοερχόμαστε– επειδή έτσι μας κάπνισε. Μεγαλώνω από κοινού παιδιά δεν σημαίνει πάω και μένω μαζί, δήθεν για χάρη τους, χωρίς να σχετίζομαι με τον άλλο. Γενικά, αυτά τα θεωρώ λίγο φούμαρα αλλά, τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς είσαστε ακόμα στην αρχή. Απόλαυσε υπεύθυνα και βλέπεις.


Καλό μου Μυρτούδι, είμαι άντρας μιας ηλικίας (35) και ακόμα δεν έχω στεριώσει σε σχέση. Όποια μου έλαχε, ήταν, το λιγότερο, εντελώς τρελή. Έχω κάτι που τραβάει το είδος ή είσαστε όλες για κλωτσιές;

Ρωτήστε τη μαμά σας.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».
Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5