Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 449

Άλλοι γιορτάζουν αυτή τη στιγμή την επέτειο της σχέσης τους και εγώ μόνη μου θρηνώ την επέτειο του χωρισμού μου

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 449
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Άλλοι γιορτάζουν αυτή τη στιγμή την επέτειο της σχέσης τους και εγώ μόνη μου θρηνώ την επέτειο του χωρισμού μου.
-ένα χρόνο μετά
-356 μέρες
Μήπως είμαι ψυχοπαθής τελικά;
μπαμ.στάκα.μπουμ.

Είσαστε σε πολύ καλό δρόμο. Εδώ άλλοι γιορτάζουν επετείους χωρισμού 6 χρόνια μετά. Και, οσονούπω, χτυπάνε έβδομο.
Υ.Γ. 1 Πάντως μια αγωγή τύπου «αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» πιστεύω θα βοηθούσε την κατάσταση. Επίσης οι 356 μέρες που αναφέρετε δεν βγάζουν ολόκληρο χρόνο, θέλει άλλες 109 για να φτουρήσει. Παρ’ όλα αυτά, εκατό πάνω εκατό κάτω, σκεφτείτε τις μέρες αυτές ως χαμένες ευκαιρίες να γνωρίσετε το πλάσμα που θα φέρει την αληθινή λιακάδα στη ζωή σας.
Υ.Γ. 2 Μακάρι να τα πίστευα κιόλας αυτά που γράφω.
Υ.Γ. 3 Όσο για τους ψυχοπαθείς, δεν κατάλαβα. Ενοχλούμε κανέναν;


Αγαπητή Μυρτώ, σου γράφω γιατί την πάτησα για πρώτη φορά στη ζωή μου, και κάπου πρέπει να τα πω... Γνώρισα έναν πολύ καλό φίλο του αδερφού μου. Αυτός μεγαλύτερός μου 9 χρόνια, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Μόνος τρόπος επικοινωνίας το fb. Έχουμε μιλήσει μερικές φορές με δική μου πρωτοβουλία μεν, αλλά και αυτός μετά μου μίλαγε με τις ώρες. Παίζει να του αρέσω αλλά να μην ανοίγεται, γιατί είμαι η μικρή αδελφή του φίλου του…; Τι να κάνω; Φοβάμαι μήπως με βλέπει μικρή, αλλά έλεος είμαι 26! Δεν είναι καπρίτσιο, γι’ αυτό πρέπει να είμαι σωστή – δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση αλλά να τον προσεγγίσω διακριτικά.
ΗΕLP, Φιλιά

Τριανταπέντε χρονών μαντράχαλος να σκέφτεται την 26χρονη ως μικρή είναι αδύνατον. Άρα λοιπόν, το πρόβλημα, αν υπάρχει, δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με τον ενδοοικογενειακό ιστό – που, αν μιλάμε για ελληνική οικογένεια, είναι δυνατότερος κι απ’ του Spiderman. Εκτός όλων αυτών, ο άνθρωπος είναι στο εξωτερικό. Τι θα κάνετε; Σοβαρή σχέση μέσω fb;
Υ.Γ. Βέβαια έχετε και την εναλλακτική να μπείτε στο αεροπλάνο, να πάτε να τον βρείτε, να του τα πείτε όλα από κοντά και να δοκιμάσετε την τύχη σας μακριά από την ντεκαβλέ Ελλάδα της μούγγας και της καταχνιάς.


Dear Μυρτώ, ακόμα δεν έχω κατασταλάξει γιατί σου γράφω μιας και δεν τίθεται θέμα συμβουλής. Μάλλον για να στο εξομολογηθώ, προς τα εκεί κλίνω. Λοιπόν, αν έχω ένα παράπονο από τη ζωή, είναι ότι οι φίλοι μου κάθε βδομάδα θα βρουν και κάποιον –έστω και για να περάσουν την ώρα τους ή να τονώσουν τον εγωισμό τους– κι εγώ αν και φαίνομαι ουάου και πολύ δυναμική και ανεξάρτητη και μέσα σε όλα γκόμενα κανείς και τίποτα δεν μου δίνει σημασία. Δεν ξέρω, έχω κάτι απωθητικό και αντί για τα κουνούπια απωθώ τους άντρες με αποτέλεσμα στα 28 να τραγουδάω ακόμα «like a virgin», που έλεγε και η Μαντόνα. Τι λες, να φουντάρω ή έχω ακόμα περιθώρια;
Sincerely yours M.

Εδώ λέμε να μη φουντάρουμε για άλλα κι άλλα κι εσείς θα φουντάρετε επειδή τραγουδάτε Μαντόνα; Εμείς να δείτε τι τραγουδάμε – και τι χορεύουμε επίσης…  Τι ντίσκο μπάλες γυρνάνε, τι φωτορυθμικά αναβοσβήνουν, τι Rocky Horror Show αλυχτάει νυχθημέρον.
Υ.Γ. 1 Θα έλεγα ότι είστε συλλεκτικό είδος ενσαρκωμένης εγκράτειας. Πείτε μας επειγόντως πώς καταφέρνετε να μείνετε μακριά από τον πειρασμό που φάγαμε την περιουσία μας στα τσιγάρα στα ποτά και στα ξενύχτια.
Υ.Γ. 1 Άντε, ορμάτε.
Υ.Γ. 2 Ακόμα κάθεστε;
Υ.Γ. 3 Σε κάνα group therapy, εννοώ. Ή όπου αλλού ανακαλύψετε πόσο πολλοί άνθρωποι νιώθουν το ίδιο στριμωγμένοι και εγκλωβισμένοι με σας. Δηλαδή, ότι δεν είστε (η) μόνη.


Χαριτόβρυτη δεσποινίδα Μυρτώ, είμαι ο Εμμανουήλ Καρπουζάκης. Σας γράφω αυτήν την επιστολήν για το ενδιαφέρον που μου προσέδωσε ασκαρδαμυκτί το γράμμα του προέδρου στο τεύχος της 4ης Ιουλίουν. Πλήθος τα μάλα οι παντρεμένοι που θέλουσι διακορεύσουσι νεαράς κορασίδας! Τα έργα που ανεφέρουσι είναι πολύ καλά και δυνατά. Η «Φαλακρή τραγουδίστρα» είναι πασίγνωστο αλλά χιλιοπαιγμένο και κλασικό, ενώ το «6 πρόσωπα και μια γαλοπούλα αναζητούν δολοφόνο» το γνωρίζωσι, είναι όντως πολύ έξυπνο και με δυνατές ατάκες. Δικαίως θα το επελέγουσι κανείς – πλην όμως έχουσι να προτείνουσι άγρια, ένα δικό μου έργο που έχει 2 γυναικείους ρόλους πολύ δυνατούς, που μπορούν να ερμηνεύσουσι η σύζηξ και το θερμό γκομενάκι. Το έργο μου λέγεται «τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, η λάγνα Καλλιόπη και το όνειρο της θείας Μερόπης».

Δεσποινίς Μυρτώ, θέλω να σε πληροφορήσωσι ότι έχω γράψουσι 117 θεατρικά έργα, πολύτιμο θησαυρό για τους επιγόνους. Εν κατακλείδι, προτείνουσι να ανεβάσουσι από τη θεατρική του ομάδα το δικό μου έργο με τα εξής αποτελέσματα:
1. Θα αποφύγουσι το ξυλίκι
2. Θα ανεβάσουσι ένα καταπληκτικό αριστούργημα που θα γίνουσι επιτυχία άγρια
3. Θα σκίσουσι το 21χρονο
Εμμανουήλ

Στο μεταξύ, όμως, επειδή ουδείς γνωρίζουσι πώς τελικά εξελίξουσι η ιστορία ταύτη, ας μην προτρέχουσι. Μπορεί το 21χρονο να έχει ήδη εξαφανισθώσουσι στις παραλίες της Μυκόνουσι με έναν μπάρμαν γεροδεμένουσι. Εσείς πάλι γιατί θέλουσι να κάνετε καριέρα πάνω στο δράμα του αλλουνούσισι;
Υ.Γ. Να υπενθυμίσουσι, με την ευκαιρία, ότι η στήλη μου δεν είναι το Δαφνί.


Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ