Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 448

Τι γίνεται όταν το καλοκαίρι δεν δίνει μία που εσύ θες να το ζήσεις με έρωτα;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 448
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mila_mou.jpg

Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Τι γίνεται όταν το καλοκαίρι δεν δίνει μία που εσύ θες να το ζήσεις με έρωτα; ... και όταν το περνάς κατασκοπεύοντας στο fb τη νυν ζωή του πρώην... Πιάνει αν ευχηθώ ζωή σε λόγου μας;

Όχι. Η ευχή είναι πολύ γενική και θα πάει τζάμπα το πεφταστέρι. Το μόνο που μπορώ να σας εγγυηθώ ότι πιάνει, είναι να πατήσετε εκεί που λέει «διαγραφή» και να στείλετε τον πρώην στον πλανήτη με τις παπαρούνες της λησμονιάς… (’ντάξει, φτιάχνω το σερί μου σήμερα). Όσο για τον καλοκαιρινό έρωτα που δεν ήρθε, μη σκάτε.«Summer kisses, winter tears…» έγραψε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στον επίλογο της «Φόνισσας», ενώ  το επιβεβαίωσε αργότερα και η Αγνή Μπάλτσα στο λιμπρέτο του «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια». Εμείς θα τα αμφισβητήσουμε τώρα;
Υ.Γ. Εξάλλου, οι φθινοπωρινοί έρωτες δίνουν περισσότερες προοπτικές. Ο άλλος έχει λυσσάξει καλά-καλά όλο τον Αύγουστο, έχει πιει, έχει ξεράσει, έχει ξεσαλώσει, έχει μην πω τι άλλο και πλέον είναι σε φάση αναζήτησης  χουχουλιάσματος. Λοιπόν, ανασυνταχθείτε και βγείτε για μπεκάτσες.


Τον γνωρίζεις από το πουθενά χωρίς να το περιμένεις, το ρίχνεις στην πλάκα, δεν το παίρνεις και πολύ στα σοβαρά και κάπου μέσα σε όλα αυτά καταλαβαίνεις ότι την έχεις πατήσει άσχημα. Κινδυνεύεις να γίνεις από θήραμα κυνηγός και αυτό γιατί θέλεις να του μιλάς και να τον βλέπεις πιο συχνά απ’ ό,τι θέλει αυτός (με βάση τις κινήσεις του). Και η μεγάλη απορία είναι... Κρατιέσαι και προσπαθείς να αρκεστείς στους ρυθμούς του, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, μόνο και μόνο για να μην του πάρεις το ρόλο και ξενερώσει, ή εκφράζεσαι ελεύθερα και το κυνηγάς, με στιλ και μέτρο πάντα, γιατί πραγματικά σε ενδιαφέρει...;
Ισχύει ότι ο επιμένων νικά ή σε τέτοιες περιπτώσεις ο υπομένων έχει καλύτερα αποτελέσματα; Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ένα manual τελικά ίσως να έκανε δουλειά... Σε ευχαριστώ και σε φιλώ!
-Ν.Ρ.

Η Κατίνα μέσα μου ένα πράγμα λέει: «Κάν’ τον να νομίζει ότι κυνηγάει αυτός». Και η Κατίνα έξω μου συμφωνεί απολύτως. Επιτέλους τα βρήκαμε.
Υ.Γ. 1 Πώς κάνουμε έναν άντρα να νομίζει ότι κυνηγάει αυτός; Μόνη σας είπατε το ξόρκι: τον κυνηγάμε εμείς με στιλ και μέτρο (είπε η σοφή που τα ’χει κάνει όλα by the book…)
Υ.Γ. 2 Φέτος άκουσα αρκετές νέες ιστορίες «εγκαταλειμμένων» ανδρών που υπέφεραν αγρίως για τη «Μία και Μοναδική» που τους άφησε. Στην πραγματικότητα, μία και μοναδική ήταν απλώς η βάση των ιστοριών: όλοι άφριζαν για το πώς φέρθηκε και τι τους είπε η λεγάμενη, ενώ αν τους ρωτούσες «τι αγαπάς σ’ αυτή τη γυναίκα;», απαντούσαν «μου έκανε καλό». Φυσικά, μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους, ψιλοκυλιόντουσαν από δω κι από κει με διάφορες που επίσης τους έκαναν καλό. Κυνηγοί, γαρ.


Καλησπέρα! Αυτός λέει δεν έχουμε σχέση, μόνο σεξ. Οκ, δεκτό. Και ας φερόταν σαν να είμαι κοπέλα του. Δεν ξέρω πώς θα είναι μετά τις διακοπές, δεν ξέρω αν θα τον δω σε 10 μέρες ή από Σεπτέμβρη. Σε ποια παραλία να πάω να ξεχαστώ, που θα είμαι Αθήνα να διαβάζω γιατί έφτασα πια επί πτυχίω και έχουν φύγει όλοι; Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Αν φλερτάρω με ένα φίλο του, όταν ξαναβρεθούμε, θα τους πειράξει ως παρέα;

Εγώ αν δεν ήμουν ερωτευμένη θα φλέρταρα και με τον πατέρα του.
Υ.Γ. 1 Βέβαια μη σας πάρω και στο λαιμό μου, εσείς ξέρετε την παρέα και αν θα τους πειράξει. Μπορεί τα παιδιά να διακατέχονται από αισθήματα ανδρικής αλληλεγγύης κι έτσι ο φίλος να μην ανταποκριθεί στο φλερτ – οπότε κινδυνεύετε να μείνετε φιάλη και μάλιστα επί πτυχίω. Δεν λέει. Ζυγίστε την κατάσταση και κινηθείτε αναλόγως (μουλωχτά). Καλή επιτυχία στο πτυχίο.


ΑΣΧΕΤΟ 1: Το έχω πει εδώ και πολλά χρόνια και διεκδικώ την πρωτιά: Διαφημιστή των Τζάμπο, αγαπημένε μου Πολύκαρπε Whatever, προσκυνώ και πάλι τα λαμπρά εγκεφαλικά σου κύτταρα που δεν θα γεράσουν ποτέ. Είσαι η δική μου Disneyland.

ΑΣΧΕΤΟ 2: Ονομάζεται «Οδαλέ» και άνοιξε φέτος στο λιμάνι της Τζιας για να τινάξει στον αέρα δίαιτες, πειθαρχίες, θερμιδομετρητές, προγράμματα διατροφής. Πρόκειται για τα πιο νόστιμα και ευφάνταστα γλυκά που έχω φάει στη ζωή μου και δεν υπερβάλλω. Όποιος δοκίμασε το post modern εκλέρ, την τάρτα με τα φρέσκα σύκα, το γλυκό με την απαλή μους λεμονιού και γενικά ό,τι έβγαινε από το μαγικό εργαστήριο με τις ζαλιστικές μυρωδιές, ξέρει. Τα παιδιά σπούδασαν την τέχνη τους στη Γαλλία και ήρθαν για να καταστρέψουν εμάς στην Ελλάδα! Χαλάλι. Έτσι είναι τα ζαχαροπλαστεία στον Παράδεισο.  

ΑΣΧΕΤΟ 3: Μου λείψατε πολύ. Υπάρχει αγάπη, τελικά.


Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ