Trending Now

«Γατοπιτζάμα πάρτι»: Το mail που έκανε ρεζίλι την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αυστραλία (εικόνες)

Απίστευτο τρολάρισμα και από τους Νεοζηλανδούς για την γκάφα με τον Cookie Monster

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συγγνώμη ζήτησε η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αυστραλία για ένα ασυνήθιστο mail που εστάλη σε άγνωστο αριθμό παραληπτών με αποστολέα το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Ένα mail που έκανε πολλούς να γελάσουν και να ξεφύγουν από τη μονοτονία της γραφειοκρατικής βαρεμάρας.

Το mail ήταν μια πρόσκληση μαζί με μια επισυναπτόμενη εικόνα μιας γάτας να κάθεται σαν τον Cookie Monster στον καναπέ με ένα πιάτο μπισκότα και να προσκαλεί τον κόσμο σε μίτινγκ, ζητώντας μάλιστα να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους. Ο τίτλος του mail ήταν: «Συνάντηση».



«Ήταν ένα λάθος κατά την εκπαίδευση ενός νέου μέλους του προσωπικού που δοκίμαζε την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα για το newsletter», αναφέρει η ανακοίνωση της πρεσβείας.


«Λυπούμαστε που θα απογοητεύσαμε όσους από εσάς ελπίζατε να παρευρεθείτε σε αυτό το ‘'γατοπιτζάμα πάρτι'', αλλά μια τέτοια εκδήλωση βρίσκεται πολύ εκτός του πεδίου γνώσης μας» έγραψε στους παραλήπτες ο Γκάβιν Σαντγουόλ, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων της αποστολής των ΗΠΑ στην Αυστραλία, σε mail αμέσως μετά την γκάφα.

Πάντως από τους πρώτους που έσπευσαν να τρολάρουν την αμερικανική πρεσβεία στην Κανμπέρα ήταν οι συνάδελφοί τους στο Ουέλινγκτον από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Νέα Ζηλανδία.