Trending Now

Σε είδα να πίνεις μόνος το καφεδάκι σου

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιταλικό, Παγκράτι ⇒ Κυρία Δ., επιτέλους σε ποιο τραπέζι πρέπει να κάτσω για να πάρετε εσείς την παραγγελία; Σας συγχωρώ, γιατί χθες ήσασταν η πιο γλυκιά. 

Άνω Πατήσια ⇒ Πώς μου αρέσει το σπίτι σου! Αλλά κι εσύ μου αρέσεις. Όταν σε βλέπω να βγαίνεις με το ποδήλατό σου, θέλω να το καβαλήσω κι εγώ και να με πας βόλτες.

Μερικά πρωινά στο Ποτάμι, στο Κουκάκι ⇒ Κάθεσαι μόνος σου και συλλογιέσαι. Τι συλλογιέσαι;

Δραπετσώνα ⇒ Ώστε, είμαι κοντός και γκρινιάρης; Τι μας λες! Άκου, ντίβα της Δραπετσώνας: Να προσέχεις πολύ με ποιον μιλάς και τι λες, γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Θα με χάσεις και θα κλαις!

Banca Café, Χαριλάου Τρικούπη ⇒ Σχεδόν κάθε μέρα σε βλέπω να πίνεις μόνη σου το καφεδάκι σου και να χαζεύεις (μήπως δουλεύεις;) στο λάπτοπ σου. Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ καλοβαλμένη και όμορφη κυρία. Αυτό!

Θεσσαλονίκη, Άνω Πόλη, Αγίων Αναργύρων ⇒ Είσαι πολύ γλυκούλα, γειτόνισσα τραγουδιάρα! Κι ας έχεις λίγο πεταχτά αυτιά. Αυτά είναι τα καλύτερα πάνω σου, μην τα κρύβεις!


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.