Trending Now

#HimToo: Πώς μια απεγνωσμένη μάνα έκανε viral τον γιο της Pieter Hanson

«Μερικές φορές τα άτομα που αγαπάμε πολύ, μας πληγώνουν»

Νίκος Παπαηλιού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η περήφανη μαμά ενός αμερικανού ναύτη με το όνομα Πίτερ Χάνσον, απεγνωσμένη από την ανάπτυξη του κινήματος #MeToo και μάλλον μην αντέχοντας το γεγονός ότι ο γιος της δεν της έχει φέρει στο σπίτι γυναίκα, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στο Twitter για την κατάσταση που επικρατεί στις Η.Π.Α. ιδιαίτερα μετά την υπόθεση Κάβανο – Μπλέιζι Φορντ. Ο τρόπος ήταν σίγουρα αρκετά πρωτότυπος για τη γυναίκα που υπογράφει στο Twitter ως «BlueStarNavyMom3» και ζητά επιτέλους δικαιοσύνη για τον γιόκα της, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Το ποστ της ήταν μια φωτογραφία με τον γιο συνοδευόμενη με το εξής σχόλιο: «Αυτός είναι ο γιος ΜΟΥ. Αποφοίτησε πρώτος από το στρατιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο. Βραβεύτηκε με το εθνικό βραβείο. Ήταν πρώτος στο σχολείο του. Είναι ένας τζέντλεμαν που σέβεται τις γυναίκες. Δεν θα βγει μόνος του με μια γυναίκα ραντεβού, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με τις τοξικές φεμινίστριες που κατηγορούν λανθασμένα τους άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ ΨΗΦΙΖΩ για αυτόν επίσης (#HimToo)».

Αυτό ήταν. Το #HimToo άρχισε να παίζει παντού. Άλλες μαμάδες βρήκαν επίσης ευκαιρία να δείξουν περήφανα τους κανακάρηδές τους, όμως τα χειρότερα δεν είχα έρθει για την «BlueStarNavyMom3». Το χάσταγκ #HimToo πήρε παγκόσμιες διαστάσεις με τις περισσότερες περιπτώσεις να ποστάρουν χιουμοριστικά και να κράζουν στην ουσία την μαμά που καταδίκασε το #MeToo. O Χουλκ, ο Γκάι Φιέρι, πιγκουίνοι, ο Ρικ Άστλεϊ και άλλοι πήραν την θέση του γιου της, για να συνοδεύσουν τα ποστ άλλων υπερήφανων «μαμάδων» στο Twitter. Φυσικά με το #HimΤοο να τους συνοδεύει. Όμως η μητέρα του Πίτερ Χάνσον, που βεβαίως διέγραψε τον λογαριασμό της, όταν το θέμα πήρε έκταση, δεν τα είχε δει ακόμα όλα.

Ο Πίτερ Χάνσον ξαφνικά είχε γίνει γνωστός σε όλο το διαδίκτυο. Αλλά η αντίδρασή του ήταν όλα τα λεφτά. Αντέγραψε την πόζα που είχε στην φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα του και πήρε θέση σχετικά με το συμβάν που τον έκανε διάσημο. «Αυτή ήταν η ΜΑΜΑ μου. Μερικές φορές, οι άνθρωποι που αγαπάμε, κάνουν πράγματα που μας πληγώνουν, χωρίς να το καταλαβαίνουν. Ας αναστρέψουμε λοιπόν όλο αυτό. Σέβομαι τις γυναίκες και πιστεύω σ’ αυτές. Ποτέ μου δεν θα υποστήριζα το #HimToo. Είμαι ένας υπερήφανος βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού, πατέρας μιας γάτας και Σύμμαχος σας. Επίσης, Twitter το παιχνίδι σου με τα meme έπιασε διάνα!

Παράλληλα και ο αδερφός του σχολίασε την καινούργια μόδα του Twitter, σχολιάζοντας ότι λυπάται για τον αδερφό του που έγινε viral εξαιτίας του ανόητου tweet της μητέρας του. Πόσα χτυπήματα να αντέξει πια και αυτή η μάνα;