Trending Now

Σε είδα στα Εξάρχεια

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καφέ μπαρ 67, Εξάρχεια ⇒  Πουά λευκό πουκάμισο, χαμόγελο ζεστό, τα πιο υγρά καφέ εκφραστικά μάτια. Βλέπω πως το τσούζεις το ποτάκι. Κι εγώ. Θα έρθω να τσουγκρίσουμε.

Συγγρού, στο περίπτερο που είναι πάντα ανοιχτό ⇒  Σε χάζευα και με ρώτησες τι θα ήθελα. Ε λοιπόν, θα ήθελα να γνωριστούμε.

Δροσοπούλου ⇒  Έψαχνα πάρκινγκ και μου έκανες νόημα ότι φεύγεις. Πάρκαρα στη θέση σου, αλλά δεν φτάνει αυτό. Είσαι της γειτονιάς;

Κυψέλη, Δημοτική Αγορά, εγκαίνια ⇒  Καθόσουν πίσω από τον dj και έβγαζες φωτογραφίες. Είσαι ψηλός, γκριζομάλλης και κάπνιζες στριφτά. Χακί τισέρτ. Επίσης νομίζω πως κοιτούσες τον πωπό μου. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, αλλά σου το συγχωρώ. Με ανέβασες πολύ!

Μοσχάτο, Μακρυγιάννη ⇒ Περνάς κάθε μέρα μπροστά από το μαγαζί μου και θέλω να βγω και να σου πω να περάσεις για καφέ. Μην μου το αρνηθείς, πλιζζζζζ.


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.