Trending Now

Σε είδα με μια Athens Voice στο χέρι

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παγκράτι ⇒  Αν σε λένε Τρισεύγενη και παλιά έμενες Κυψέλη, νομίζω πως ήμασταν συμμαθητές και πλέον είμαστε γείτονες.  Την πρώτη χρονιά που έγιναν μεικτά τα λύκεια καθίσαμε ένα τρίμηνο μαζί. Θα έρθω να σου μιλήσω, γιατί έχω αλλάξει πολύ και δεν θα με αναγνωρίσεις.

Περιστέρι ⇒  Γιε μου, πέρνα και από το σπίτι, όχι μόνο σύντομες κουβέντες στο τηλέφωνο. Δίνω και χαρτζιλίκι. Άντε!

Ομόνοια, Βενέτης ⇒  Δουλεύεις σερβιτόρα και είσαι γλυκύτατη. Είμαι ένας από τη μεγάλη παρέα φίλων που ερχόμαστε για πρωινό κάθε Πέμπτη.

Darling στον Πειραιά ⇒  Ξέχασα τη ζακέτα μου και με φώναξες για να μου τη δώσεις. Τι τέλειο χαμόγελο έχεις! Πώς θα γίνει να μου το χαρίζεις συχνότερα;

Μαιγκρέ, Γενναδίου ⇒   Πίναμε ποτάκια το Σάββατο, κουβεντιάσαμε και μου άρεσες πολύ. Να τα ξαναπούμε αυτό το Σάββατο;

Πάντειο, στα Everest ⇒  Σε είδα με μια Athens Voice στο χέρι την Πέμπτη. Μου άρεσες τρελά, αγόρι με το μαλλί σαμουράι. Θα πηγαίνω κάθε μέρα με μια Athens Voice στο χέρι στα Everest μέχρι να σε συναντήσω.


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.