Trending Now

Σε είδα... 446

​Λιώνω για σένα… κάποια πρωινά σε βλέπω, αλλά σε χάνω… κάποιες φορές σε βλέπω και στη γειτονιά

Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 446
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε είδα: Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

Παραλία Κινέτας
Κυριακή 21/7, ήσουν με μια κοπέλα και τα παιδάκια της, μαύρα μαλλιά ίσια, πανέμορφη, καπνίζεις Marlboro, εγώ με τους φίλους μου, μαύρο μαγιό, πράσινη μπλούζα, κοιταχτήκαμε πολλές φορές, δεν μπορώ να σε βγάλω απ’ το μυαλό μου, θέλω να σε ξαναδώ… 


Μαρίνα Φλοίσβου
Στο πάρτι το Σάββατο στο club, φόραγες σορτς, ξανθιά κουκλίτσα, είμαι ο σκληρός με την κόκκινη μπλούζα με τον Τσε Γκεβάρα. Πάνος


Ολυμπία
Στο Άρτυ στην Ολυμπία έκανες ηλιοθεραπεία με κορμί υπέροχο που θαύμαζα! Με τρέλανες…


Μελώδειον Λαύριο
Χόρευες σαν ξωτικιά όλη νύχτα μπροστά στον τραγουδιστή, έμαθα πως είσαι η πιο ωραία μέρα της εβδομάδας. Θα σε βρω, όπου και να ’σαι.


Γαλάτσι Βεΐκου
Ένα βράδυ του 2008, κοκκινομάλλα σεκιουριτού… περάσαμε υπέροχα, σε έχασα και σε ψάχνω.


Σύνταγμα Everest
Καστανή κουκλίτσα, γύρω στα 35, έπινες φρέντο…


Μετρό
Σε ρώτησα αν είσαι Χολαργιώτισσα, ένα αυθόρμητο όμορφο χαμόγελο ήταν η απάντησή σου που θα ήθελα να ξαναδώ! manos.av@riseup.net


Λεωφορείο
Πρέπει να είσαι από Βύρωνα γιατί σε έχω δει σε λεωφορείο του, αν και χτες 16/7 το απόγευμα σε πέτυχα αλλού. Έχεις καστανά/καστανόξανθα μαλλιά, φορούσες μπεζ μπλουζάκι, μπεζ σορτσάκι με δαντέλα και τετράγωνα γυαλιά ηλίου. mpezmplouzaki@yahoo.gr


622/815
Λιώνω για σένα… κάποια πρωινά σε βλέπω, αλλά σε χάνω… κάποιες φορές σε βλέπω και στη γειτονιά. Είσαι πανύψηλος, αν το δεις, ξέρεις! (το μουστάκι που αφήνεις δεν μου αρέσει)


Εθνική οδός
Στο παιδί με το yaris που κατέβαινε 22/7 με κατεύθυνση προς Πειραιά και μου έκανε το σήμα καρδιάς με τα χέρια του, έχω να πω πως είναι γ... τα παιδιά και μου ’φτιαξε τη μέρα!


ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Καθόσουν σ’ ένα μπαρ στην Αριανού, βράδυ 22/7 με δύο φίλους σου (;), ο ένας με γένια, ο άλλος όχι, και φορούσες ένα λευκό φόρεμα. Έπινες λευκό κρασί. Δεν πρέπει να με είδες, αν κι εγώ είχα κολλήσει το βλέμμα μου πάνω σου.


ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Σε βλέπω πολλές φορές να κυκλοφορείς τα απογεύματα με κάποιον δίπλα σου. Γυρνάς από δουλειά, γιατί φαίνεσαι κουρασμένη – αν και πάλι με εντυπωσιάζεις έτσι όμορφη που είσαι. Ντρέπομαι, όμως, να σου μιλήσω.


Καισαριανή
Είσαι κοντούλης με τατού, δεν θα σε βλέπω πια στη δουλειά σου γιατί πήρες άδεια. Πότε θα με ξαναβοηθήσεις από Καισαριανή;


ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
Αργά το βράδι 21/7 περπατούσες μαζί με ένα φίλο σου. Μπλούζα μαρινιέρα, τζιν παντελόνι και μαύρα γυαλιά μυωπίας. Σε είδα μέσα από το αυτοκίνητο και από τότε δεν μπορώ να σε ξεχάσω.


ΒΑΒΑ AU RUM
Σε ρώτησα τι πίνεις και μου απάντησες «Mai Tai» με νάζι. Μελαχρινή κουκλίτσα, πότε θα σε ξαναδώ να πιούμε μαζί;


ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ
Αξύριστε μελαχρινέ περιμέναμε μαζί το μετρό και κρατούσες βαλίτσα. Κοιταζόμασταν πολλή ώρα και σου χαμογέλασα. Κατέβηκες σταθμό Λαρίσης. Θέλω να σε ξαναδω.


ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ
Στη στάση των λεωφορείων για Νέα Σμύρνη, Τρίτη απόγευμα. Περιμέναμε μαζί και μου ζήτησες τσιγάρο. Μου είπες πως σε λένε Πέτρο και πως είσαι Σκορπιός. Θέλω, όμως, να μάθω περισσότερα. Είμαι η κοκκινομάλλα που μένει Καλλιθέα. Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου.


Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.