Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 663

Μυρτώ, έχω δύο αγόρια, δύο χρόνια. Τα αγαπώ και τα δύο. Ποιον διαλέγω;

Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 663
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μυρτώ, τώρα που φεύγει η κρίση και έρχεται η ανάπτυξη λέω να αναπτυχθώ κι εγώ προς καινούργιους καλοκαιρινούς προορισμούς μιας και οι παλιοί έχουν εξερευνηθεί (και έχουν παλιώσει) από τότε που ήταν ο Ομπάμα πρόεδρος Αμέρικα. Έχεις καμιά ιδέα πώς παρατάμε τους παλιούς χωρίς να τους πληγώσουμε, γιατί και καλά παιδιά είναι και αγάπη μάς προσφέρουν και ασφάλεια μάς δίνουν;

Αυτή η φράση «να τους παρατήσουμε» που ακολουθείται από τη φράση «χωρίς να τους πληγώσουμε» μου κάνει εντύπωση και δείχνει το εύρος των συναισθημάτων σας. Ακούστε τι θα κάνετε: Βάλτε του αύριο το πρωί στον καφέ υπνωτικά για τρία μηνάκια, εξερευνήστε ελεύθερα τους νέους καλοκαιρινούς προορισμούς, ε και όταν με το καλό συμμαζευτείτε, θα ξαναβρείτε το καλό παιδί σας φρεσκοξυπνημένο με το μαγουλάκι φράπα, του κουτιού.

Υ.Γ. 1 Τα διαβάζουν αυτά τα καλά παιδιά και μετά τα παίρνουν στο κρανίο και γίνονται διάολοι.
Υ.Γ. 2 Ξετσίπωτες.


Γεια σου, Μυρτώ! Καίγομαι, καίγομαι από την επιθυμία να τον γνωρίσω. Είναι ένα παιδί που δουλεύει σε ένα καφενεδάκι που είναι απέναντι από το σπίτι μου. Πριν καμιά βδομάδα τον τσέκαρα, ωστόσο δεν μπορώ να τον προσεγγίσω εύκολα γιατί δεν μπορώ να πάω για καφέ, μόνο άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας μπορείς να βρεις εκεί, ουδεμία γυναίκα. Ε και σκέφτηκα να βγαίνω στο μπαλκόνι κάνα μισαωράκι το βράδυ, όταν δεν θα έχει και πολλή δουλειά και, ναι, εντελώς «τυχαία» βγαίνει και αυτός –τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω–, υπάρχει eye contact αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να προχωρήσει αυτό, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ξανά. Να πω επίσης ότι έχω μάθει το Facebook του (και καθόλου δεν διστάζω να του στείλω γιατί ξέρω ότι η θέση του δεν τον ευνοεί και δεν μπορεί να μάθει το όνομά μου), αλλά θα προτιμούσα να είχαμε face to face επαφή. Κουράγιο για όσα διαβάζεις από εμάς τους απελπισμένους και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το καφενεδάκι δεν κάνει ντελίβερι να παραγγέλνετε τρεις-τρεις τους ελληνικούς με τις φουσκάλες; Αν όχι, ρίξτε του ένα κανάτι, η όλη σκηνογραφία ευνοεί.

Υ.Γ. 1 Θα σας έλεγα επίσης να ντύνεστε πιο αεράτα όταν βγαίνετε στο μπαλκόνι, αλλά σκέφτομαι τα παππούδια που θα τρέχουν στα νοσοκομεία με τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Υ.Γ. 2 Σοβαρεύομαι. Στείλτε του στο Facebook, δώστε του να καταλάβει ότι είσαστε εσείς το κορίτσι από το απέναντι μπαλκόνι και μετά θα έχετε ένα κάρο ευκαιρίες για κάρο face to face contacts.


Μυρτώωωω! Α. Τον αγαπώ πολύ. Β. Ήμασταν φίλοι, τώρα είμαστε εραστές (δεν ξέρω και πώς να το πω). Σχέση δεν έχουμε ή δεν του το λέμε ότι παίζει και να έχουμε, γιατί αφηνιάζει και είναι ικανός να μετοικήσει στην Αλάσκα τρέχοντας σαν τον Φλας Γκόρντον. Τώρα, τι είναι αυτό που όταν είμαστε μαζί περνάμε τέλεια, ταινίες, σεξ, μαγειρεύω-μαγειρεύει, κάνει και μερεμετάκια στο σπίτι χωρίς να τα ζητήσω – αν δεν είναι σχέση ή βαρύ νταραβέρι, δεν ξέρω τι είναι. Εννοείται ότι μαλώνουμε και πάντα μαζί πάλι. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Όταν ο ποιητής λέει «Δένομαι με το σεξ μαζί σου και δεν θέλω, φοβάμαι ότι θα έρθω με βέρα, το καταλαβαίνεις;», τι εννοεί; Τι φάση; Μετά αναρωτιέται τι είμαστε, με κατηγορεί για αδιαφορία για το πολύπλοκον της φάσης (κάτι που δεν ισχύει και είναι πιο σαφές πεθαίνεις) και μου πετάει ένα «φοβάμαι να ερωτευτώ». Και φεύγει, κάνει έξοδο μεγάλη και εγώ στον καναπέ κολλημένη ενώ θέλω να τον αρπάξω. Δεν ξέρω τι να κάνω, πάει για 3η σεζόν το σίριαλ και πότε ο ήρωας θα δει αυτό που βλέπει η ηρωίδα; Αν το δει ποτέ, δηλαδή... - Α.

Ζόρικα τα πράγματα. Εννοείται πως (μεταξύ μας πάντα) είστε πιο μαζί κι από παντρεμένοι. Τώρα αν δε θέλει να το ομολογήσει δεν χάθηκε και ο κόσμος. Το θέμα δεν είναι να δει ο ήρωας τι βλέπει η ηρωίδα, αλλά η ηρωίδα να καταλάβει ότι ο ήρωας απλώς κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Αφού δεν είναι κοπρίτης και κάνει και μερεμετάκια στο σπίτι, μη λέτε κουβέντα.

Υ.Γ.1 Αναρωτιέμαι τι θα γίνει τη μέρα που θα έρθει με τη βέρα; Θα πείτε I do ή θα φτιάξετε εσείς βαλίτσες για Ανταρκτική;
Υ.Γ.2 Υπομονή. Κι εμείς περιμέναμε 40 χρόνια για να δούμε κυβέρνηση της Αριστεράς.


Μυρτώ, έχω δύο αγόρια, δύο χρόνια. Τα αγαπώ και τα δύο. Ποιον διαλέγω;

Τον τρίτο τον μακρύτερο, ένα μηδέν!

Υ.Γ.  Βλέπω ένα νέο trend να αναπτύσσεται με τις διπλές αγάπες στην πόλη. Τα περήφανα 90s επιστρέφουν. Τι χαρά!


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».

Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5