Trending Now

Το Game Of Thrones γίνεται ουίσκι

Scotch is coming

29547098_1827832773915581_698147108_n.jpg
Έλενα Χάλαρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
white_walker_2x10.jpg

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσεις  να αντιγράψεις την καθημερινότητα  χαρακτήρων από αγαπημένες σειρές ή ταινίες, επιχειρώντας να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε ατμοσφαιρικό spa ή να πιεις ένα ποτό υπό το φως των κεριών, χαζεύοντας τη φωτισμένη πόλη από το παράθυρο -κι ας ξέρεις πως θα καταλήξεις να βλέπεις τη μπουγάδα του γείτονα-; Αν θες να προσθέσεις μια πινελιά αίγλης και περιπέτειας στη ζωή σου απολαμβάνοντας το ποτό σου σαν άλλη Cersei Lannister, ενώ γύρω σου επικρατεί το χάος, ή αν θες να το ρίξεις λίγο έξω καταναλώνοντας το βάρος σου σε αλκοόλ  όπως ο Tyrion Lannister, υπάρχουν καλά νέα για εσένα.

Με αφορμή το φινάλε της δημοφιλούς σειράς, η Johnnie Walker δημιουργεί ένα ουίσκι που θα κάνει πραγματικότητα όλα τα «αλκοολούχα» και επηρεασμένα από το Game Of Thrones όνειρα σου. Το “White Walker Whisky” πρόκειται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, διατηρώντας την αγωνία του κοινού μέχρι και την προβολή του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς. Η προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος έχει ήδη ξεκινήσει, με τη  δημοσίευση ενός teaser βίντεο με το tagline “Scotch is coming” – παράφραση της άρρηκτα συνδεδεμένης με την σειρά ατάκας “Winter is coming”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Game Of Thrones δίνει το όνομα του σε κάποια σειρά με αλκοολούχα προϊόντα. Τον επόμενο μήνα, η Ommegang πρόκειται να θέσει σε κυκλοφορία την 11η εμπνευσμένη από τη σειρά μπύρα της, ενώ η Vintage Estate Wines έχει ήδη δημιουργήσει μέχρι τώρα 3 Westeros-stamped κρασιά. Ωστόσο, η Johnnie Walker θα είναι η πρώτη εταιρία που θα παρουσιάσει ένα ουίσκι αφιερωμένο στο Game Of Thrones.

Πατρινός γύπας εξηγεί σε αθώα Μολδαβή τις λέξεις Ερήμην και Μπίτι  | Luben TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ