Trending Now

Ποια Ρατακόφσκι και ποια Καρντάσιαν; Μόνο Celeste Barber!

Η «πιο αστεία γυναίκα του instagram» διακωμωδεί τις σοσιαλομιντιακές πόζες των διασήμων

Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν είναι λίγες οι πλούσιες και διάσημες που έγιναν διασημότερες χάρη στο instagram. Η Celeste Barber μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη, αν και ηθοποιός, είναι όμως αστειότερη. Προσφέροντας στο κοινό-follower της μια εναλλακτική αισθητική, αντιγράφει τις γκλαμ πόζες των celebrities σε μια δική της εκδοχή-σχόλιο απέναντι στο νέο τρεντ. Η Barber κέρδισε τον τίτλο «Η πιο αστεία γυναίκα του instagram από το WhoHaha, μια πλατφόρμα που αξιολογεί και αναδεικνύει τις γυναίκες που ασχολούνται με την κωμωδία. Τον κέρδισε με το σπαθί της!

Το πρότζεκτ ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με τη συμμετοχή της αδελφής της. Πλέον από τα βέλη της Barber δεν ξεφεύγει κανένας. Από την Μπιγιονσέ και την Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την Έμιλι Ρατακόφσκι και τη Μάιλι Σάιρους, όλες έγιναν στόχος διακωμώδησης, σαρκασμού, σάτιρας πάρ’ το όπως θέλεις.

Τι λέει στην ουσία η Barber; Φτάνει με την κατανάλωση της celebrity κουλτούρας. Δεν είναι δυνατόν να απλώνεις ρούχα ή να βγάζεις βόλτα τον σκύλο σου, και να είσαι τόσο άψογη ή τόσο ακριβοντυμένη. Δεν είναι φυσιολογικό!

Περισσότερες γκλαμ συνθέσεις εδώ