Trending Now

Αυτές οι μπανάνες είναι έργο τέχνης

Γνώρισε τον καλλιτέχνη που δουλεύει σε κίτρινο καμβά

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bananesfinal.jpg

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον Stephan Brusche, έναν καλλιτέχνη με βάση το Ρότερνταμ ο οποίος αρνείται να αποδεχθεί πως τις μπανάνες συνήθως τις απολαμβάνουμε ως φαγητό ή συστατικό για pancakes και δεν τις θεωρούμε καμβά δημιουργίας. Εδώ και εφτά χρόνια τις ζωγραφίζει και τις σκαλίζει, μετατρέποντάς τες έτσι σε μικρά κιτρινωπά αριστουργήματα. Άντε μετά εσύ να βρεις μία να βάλεις στο smoothie σου.

bananes1.jpg

«Όλα ξεκίνησαν μερικά χρόνια πριν όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Instagram», είχε να δηλώσει ο ίδιος. «Ήμουν στην δουλειά και ήθελα να ανεβάσω κάτι οπωσδήποτε. Τότε πρόσεξα την μπανάνα μου και σκέφτηκα ότι θα βγει ένα ωραίο post αν ζωγραφίσω πάνω της μία χαρούμενη φατσούλα. Αμέσως ξαφνιάστηκα με το πόσο εύκολο είναι να ζωγραφίσεις πάνω στην φλούδα και αμέσως αποφάσισα να το ξανακάνω την επόμενη ημέρα».

Μετά από την αρχική ιδέα, ο Stephan εξέλιξε την τεχνική του και ξεκίνησε να εκμεταλλεύεται το σχήμα της μπανάνας με πολλούς έξυπνους τρόπους για να κάνει τις δημιουργίες του ακόμα πιο πρωτότυπες. Τελικά ξεκίνησε να σκαλίζει τις φλούδες και όχι μόνο να ζωγραφίζει επάνω τους!

bananes2.jpg

Πάντως αν εκείνος ή όποιος άλλος μέσα στο σπίτι του έχει πελαγώσει με τις τόσες μπανάνες που πάνε αφάγωτες, του έχουμε μερικές λύσεις εδώ.

Ας δούμε τι καταφέρνει τελικά!

bananes3.jpg

bananes4.jpg

bananes5.jpg

bananes6.jpg

bananes7.jpg

bananes8.jpg

bananes9.jpg

bananes10.jpg

bananes11.jpg

bananes12.jpg

bananes13.jpg

bananes14.jpg

bananes15.jpg

Για ακόμα περισσότερη φρουτένια τέχνη μπορείς να τον βρεις και στο Instagram!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ