Trending Now

Το «τρολάρισμα» που απογείωσε την τιμή πώλησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (video)

«Το Honda Αccord, μοντέλο 1996, είναι για μοναδικούς ανθρώπους που κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Used Car Commercial // 1996 Honda Accord

Πώς μπορείς να πουλήσεις ένα Honda Accord του 1996, με σχεδόν 228.000 χλμ. και ένα «ξεχασμένο» ραδιοκασετόφωνο;

O σκηνοθέτης Μαξ Λάνμαν δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να βρει την απάντηση, όταν η κοπέλα του τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε βοήθεια για να «πετάξει» από πάνω της το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Η «Γκρίνι» τα ‘χει τα χρονάκια της, έχει διατηρηθεί, όμως, σε πολύ καλή κατάσταση. Πώς όμως μπορείς να πουλήσεις κάτι το οποίο είναι «ξεπερασμένο» με βάση συγκεκριμένα συστήματα κοινωνικών αναπαραστάσεων που επηρεάζουν τις καταναλωτικές συνήθειες, αποτελώντας τροχοπέδη για διαφορετικές επιλογές, πασπαλισμένες με αρκετή «χρυσόσκονη» του παρελθόντος.

«Είσαι εσύ. Είναι ο τρόπος ζωής που έχεις επιλέξει. Είναι η επιλογή σου» αναφέρει ο σκηνοθέτης στο φιλμάκι που δημιούργησε για το Youtube και το οποίο έχει τίτλο «Luxury is my state of mine».

Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, η αρχική τιμή πώλησης ήταν 499 δολάρια. Στο Εbay οι προσφορές ξεπέρασαν τα 100.000 δολάρια. Τι συνέβη; Η απάντηση στο video...

-------------------------

2+1 στοιχεία για τον Μαξ Λάνμαν

  • Σεναριογράφος και σκηνοθέτης με έδρα το Λος Άντζελες.
  • Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ το 2010 και ίδρυσε την εταιρεία LEÃO, η οποία μεταξύ άλλων δημιουργεί διαφημιστικά projects για μεγάλες πολυεθνικές.
  • Σκηνοθέτησε δύο επεισόδια της σειράς «Letter of the day» (παραγωγής ΗΒΟ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ