Trending Now

Γλασκώβη-Ηράκλειο με 51 ευρώ και ένα ολόκληρο αεροπλάνο για πάρτη της (εικόνες)

Η αξέχαστη πτήση της 57χρονης Κάρον Γκριβ έχει γίνει viral στα βρετανικά ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378142-780461.jpg

Η χαμογελαστή συγγραφέας και γευσιγνώστρια Κάρον Γκριβ κάθεται ολομόναχη σε ένα αεροσκάφος 189 θέσεων, απολαμβάνει το ποτό της, ακούει τα προσωπικά μηνύματα του πιλότου και ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο ηλιόλουστο Ηράκλειο από τη βροχερή Γλασκώβη. Με μόλις 51 ευρώ η Σκωτσέζα απόλαυσε μια VIP πτήση και έχει γίνει viral και διάσημη στα βρετανικά ΜΜΕ.

Η αξέχαστη πτήση της 57χρονης Κάρον Γκριβ έχει γίνει viral στα βρετανικά ΜΜΕ

«Όταν πήγα στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης δεν περίμενα η πτήση να έχει πολύ κόσμο, καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο που οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν τόσο πολύ, έχοντας οι περισσότεροι επιστρέψει στις δουλειές τους», λέει η Κάρον. «Φανταστείτε την έκπληξη μου όμως όταν στην πύλη το πλήρωμα με υποδέχτηκε λέγοντας μου «Γεια σας, είστε η μοναδική επιβάτιδα. Σήμερα το αεροπλάνο σας «ανήκει».

«Έμεινα έκπληκτη» αναφέρει η συγγραφέας η οποία μάλιστα είχε και προσωπική συζήτησή με τον κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του αεροπλάνου, που έσπευσαν να την υποδεχτούν. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος ενημέρωνε σε προσωπικό τόνο την ίδια και τις αεροσυνοδούς, που ακριβώς  βρίσκονται.

Η αξέχαστη πτήση της 57χρονης Κάρον Γκριβ έχει γίνει viral στα βρετανικά ΜΜΕ

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ανέφερε η Κάρον σχολιάζοντας το περιστατικό, «ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ήταν ένα αεροπλάνο μόνο για εμένα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ