Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 627

Καλό αποκαλόκαιρο, αδέρφια

Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 627
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γεια σου, Μυρτώ. Αφορμή στάθηκε το γράμμα μίας κοπέλας, του Κυκλάμινου στο τεύχος 626, που περιγράφει τη μοναξιά μίας κοπέλας που τα έχει όλα, αλλά κανένα αρσενικό δεν της δίνει σημασία ή μάλλον πιο σωστά, δεν την θέλει για σχέση... Κατανοώ ότι κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του θέματα, άρα η αποτυχία ή η προσωρινή ανομβρία στον έρωτα οφείλονται πρώτα σε εμάς τους ίδιους, τα υψηλά ίσως στάνταρντς που έχουμε, το παρελθόν μας, τις κρίσεις αυτολύπησης, τον μικρό ή μεγάλο κύκλο ανθρώπων που μας περιβάλλει. Αντίστοιχα νιώθω κι εγώ, στα 45 μου, στην Αθήνα με μία καλή δουλειά και αξιόλογο μισθό, το σπίτι μου, τις δραστηριότητές μου, αλλά με πολύ περιορισμένο κύκλο ελεύθερων φίλων. Χωρίς να λέω ότι ξεχωρίζω εμφανισιακά, περίμενα να έχω καλύτερη τύχη στον έρωτα. Αντίθετα, όμως, είμαι πολλά χρόνια μόνος, ψάχνοντας ειλικρινείς σχέσεις κι όχι απλό σεξ, όχι ότι μου δόθηκαν ιδιαίτερες ευκαιρίες και γι’ αυτό. Αλήθεια, πού βρίσκονται οι κοπέλες σαν το Κυκλάμινο; Αν η Αθήνα είναι πολύ μικρή και πρέπει να ταξιδέψω στη νησιωτική περιφέρεια για να τις βρω, τότε πείτε μου πιο καράβι να πάρω κι έφυγα!! Γιατί ζωή = έρωτας! Και συντροφικότητα! Χωρίς αυτά δυσκολεύομαι να επιβιώσω...

George 

Αγαπητέ Τζορτζ, με την ερώτηση «Πού βρίσκονται οι κοπέλες σαν το Κυκλάμινο;» με βάλατε να ξανασκαλίσω τα προηγούμενα τεύχη και τώρα που ανατρέχω στο γράμμα του Κυκλάμινου και βλέπω τις προδιαγραφές, ναι, σας καταλαβαίνω. Είναι καλή μαμά, καλή μαγείρισσα, κάνει καλό σεξ, ξέρει τι σημαίνει off side, έχει και στιλ, είναι και νέα – όλα κομπλέ. Δεν μένει παρά να μπείτε, όπως λέτε, στο καράβι και να πάρετε φαλάγγι τη νησιωτική περιφέρεια μια και έχετε απογοητευτεί από τη σοδειά της πόλης. Καλό ταξίδι, εύχομαι, και καλή εξερεύνηση. Τα φιλιά μου στον Ιντιάνα Τζόουνς.

Υ.Γ. 1 Το γιατί είσαστε πολλά χρόνια μόνος και δεν έχετε στεριώσει πουθενά ενώ θέλετε σχέση, μη σας απασχολήσει καθόλου. Ούτε να μπείτε σε κανένα προβληματισμό που έχει να κάνει με τα θέματά σας, τις συγκρούσεις σας, τον τρόπο που σχετίζεστε και διάφορες άλλες θεωρητικούρες. Είναι απόλυτα βέβαιο ότι όταν βρείτε την κατάλληλη γυναίκα θα ζήσετε μια παραμυθένια ζωή για πάντα. Μέχρι σήμερα ήσασταν απλώς άτυχος.

Υ.Γ. 2 Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.


Θες ο Σεπτέμβρης, θες το γράμμα της αναγνώστριας που νιώθει μοναξιά στο τεύχος 626, θες ότι δεν ερωτεύτηκα και δεν με ερωτεύτηκαν στις διακοπές, νιώθω αφόρητη μοναξιά και κούραση, Μυρτώ μου. Δεν σου ζητάω να με δημοσιεύσεις γιατί ξέρω πως δεν γράφω κάτι πρωτότυπο, αλλά τουλάχιστον ανακουφίστηκα που διάβασα ότι υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω που ενώ έχουν μια σειρά από προσόντα και επιθυμούν μια όμορφη και γλυκιά σχέση, είναι μόνοι τους. Είμαι μόνη μου εδώ και τρία χρόνια αλλά ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα μου φέρει την αγάπη. Σε φιλώ. Κατ

Ε, άμα έχετε μια σειρά από προσόντα, να πάρετε προτεραιότητα για να μην περιμένετε στην ουρά πίσω από τον κάθε μαλάκα που είδε φως και μπήκε.

Υ.Γ. Γαβρόγλου, ακούς; Ο λαός απαιτεί αριστεία και στο γκομενικό.


Καλημέρα, Μυρτώ, και καλό φθινόπωρο... Θα ήθελα να αναφερθώ στο τεύχος 626 στο αγαπητό Κυκλάμινο. Μα καλά, βρε Μυρτώ, υπάρχουν τέτοιες κοπέλες; Και εγώ πού είμαι; Πάντως καλά κάνετε και τα γράφετε για να μην απελπιζόμαστε και εμείς τα αγοράκια. 

φιλάκια, actor

Χαίρομαι που το γράμμα του Κυκλάμινου σας έβγαλε από την απελπισία σας και ταυτόχρονα απορώ. Δηλαδή μέχρι σήμερα τι κοπέλες συναντούσατε, φίλε actor, και εκπλήσσεστε τόσο; Κακές μαγείρισσες; Άμπαλες στο σεξ; Ακατάλληλες για μητέρες;

Υ.Γ. 1 #tidiavazopanagiamou;#

Υ.Γ. 2 Πλατινένιο έγινες, αγαπητό Κυκλάμινο με άποψη, αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να εξακολουθείς να διαβάζεις τη στήλη γιατί, όπως ξέρουμε κι εσύ κι εγώ, υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στη δημοσίευσή σου. Δεν τη λες και μικρή δλδ, αλλά ας πάει και το παλιάμπελο.


Αγαπητή Μυρτώ, δεν συνηθίζω να ζητάω χάρες από αγνώστους αλλά αν μπορείς θα σου ήμουν ευγνώμων αν με έφερνες σε επαφή με το Κυκλάμινο του τεύχους 626. Κάτι μου λέει ότι έχουμε πολλά να πούμε με αυτή την κοπέλα αλλά δεν ξέρω πώς και πού να τη βρω. Κωστής - Ψάχνει - Κυκλάμινο

Στου βράχου τη σχισμάδα κοιτάξατε;

Υ.Γ. 1 Σόρι αν σας φαίνομαι κακιόγκα. Βασικά, είμαι.

Υ.Γ. 2 Όλος αυτός ο ενθουσιασμός με έχει συνταράξει. Άσε που ξαναεμφανίστηκαν άντρες στρέιτ από το πουθενά στη στήλη μου την ξακουστή και χιλιοπενεμένη.

Υ.Γ. 3 Καλό αποκαλόκαιρο, αδέρφια. 


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».