Trending Now

Μαρία Ψαρούλη: Η αστυνομικός που έγινε viral με το μωρό στην αγκαλιά μετά από τροχαίο (video)

«Ήταν αυτονόητο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368171-761231.jpg
EUROKINISSI

Η Μαρία Ψαρούλη είναι η αστυνομικός που η φωτογραφία της έκανε το γύρο του διαδικτύου, καθώς ηρεμούσε μωρό μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο μεταξύ Ναυπλίου και Αργους.

Πρόκειται για την ανθυπαστυνόμο του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου, η οποία δήλωσε σε συνέντευξή της στο τοπικό κανάλι της Αργολίδας, «DR Τηλεόραση» πως ήταν κάτι «όντως αυτονόητο».

«Ηταν αυθόρμητο. Το μωράκι το είχε μεν αγκαλιά ο μπαμπάς του, αλλά ήταν ταραγμένος, η σύζυγός του είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και το μωρό έκλαιγε», δήλωσε η Ψαρούλη.

«Του ζήτησα να μου δώσει το μωρό για να ηρεμήσει και ο ίδιος, να ηρεμήσει και το μωρό. Το μωρό ήταν κουρασμένο, ήθελε να κοιμηθεί, ήταν έτοιμο για ύπνο και κοιμήθηκε. Ήταν όντως το αυτονόητο», πρόσθεσε.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη, το μεσημέρι, ανάμεσα στις Αγροτικές Φυλακές της Τίρυνθας και το εργοστάσιο της Ρέα στο δρόμο από Ναύπλιο για Άργος. 

Ενα αυτοκίνητο κινούμενο προς Άργος λόγω βλάβης σταμάτησε δεξιά στο δρόμο, με το όχημα που ερχόταν από πίσω να μην καταλαβαίνει την πρόθεση του προπορευόμενου ή να μην προλαβαίνει να το παρακάμψει με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του.

Δείτε το βίντεο  (4ο με 6ο λεπτό)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ