Trending Now

Αυτός ο Καναδός αγνοεί τον ανεμοστρόβιλο και κουρεύει ατάραχος το γκαζόν (video)

Δεν ήθελε να αφήσει τη δουλειά στη μέση...

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357644-741025.jpg

Μάλλον πρωτοφανή ψυχραιμία και απάθεια επέδειξε ένας Καναδός, ονόματι Theunis Wessels, όταν ο ίδιος αποφάσισε ότι είναι κατάλληλη στιγμή να κουρέψει το γκαζόν στην αυλή του σπιτιού του στην Αλμπέρτα του Καναδά, το περασμένο Σαββατοκύριακο, την ώρα που ένας τεράστιος ανεμοστρόβιλος βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο.

Η σύζυγος του Theunis, Cecilia, ανήρτησε στο Facebook φωτογραφία με το σύζυγό της να κουρεύει το γκαζόν ενώ πίσω του φαίνεται ο ανεμοστρόβιλος.

Η ίδια σχολίασε στη φωτογραφία (σε ελεύθερη μετάφραση): «Το θηρίο μου κουρεύει το γκαζόν με ένα αεράκι να φυσάει τα μαλλιά του».

Η Cecilia διευκρίνισε πως ο σύζυγός της είχε αρχίσει να κουρεύει το γκαζόν προτού ξεσπάσει το έντονο καιρικό φαινόμενο και αρνήθηκε να αφήσει τη δουλειά του στη μέση.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως τη σύζυγο ξύπνησε η κόρη του ζευγαριού, η οποία ήταν τρομοκρατημένη επειδή ο πατέρας της δεν έμπαινε μέσα στο σπίτι.

«Τον ρώτησα αν θα έμπαινε μέσα όταν είδα αυτό το πράγμα με τα σύννεφα και με απόλυτη ψυχραιμία είπε "όχι"» τόνισε η Cecilia την Κυριακή.

Πάντως, από τη μεριά του, ο Theunis υποστήριξε πως ο ανεμοστρόβιλος ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο μακριά από ό, τι φαίνεται στη φωτογραφία και ότι απομακρυνόταν από το σπίτι τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ