- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
H Αφροδίτη Μάνου προσπαθεί να τα μαζέψει μετά τη σοκαριστική ανάρτησή της για τον «λαομίσητο παραπληγικό»
Νέες αναρτήσεις στο facebook και επίθεση κατά των Μέσων αυτή τη φορά, που προσπαθούν «να της αφαιρέσουν το ηθικό πλεονέκτημα»
Επιχειρώντας να απαντήσει στις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της στο facebook, που αφαιρέθηκε ως προσβλητική, η γνωστή τραγουδίστρια, συνθέτης και στιχουργός Αφροδίτη Μάνου επανήλθε την Κυριακή με νέες αναρτήσεις.
«Λοιπόν, για να τελειώνουμε μια και καλή μ' αυτή την ιστορία γιατί έρχονται άλλες:
1) Το Φέισμπουκ δεν έκοψε τη δημοσίευσή μου για όσα φαίνονται στη φωτογραφία που μόνη μου ανάρτησα μετά, αλλά για όσα δεν φαίνονται και βρίσκονται μετά από εκεί που σταμάτησα το κάδρο γιατί ακριβώς δεν ήθελα να "ξανατιμωρηθώ" από το Φέισμπουκ που γουστάρω και με διασκεδάζει. Να σκάσετε λοιπόν, δεν θα μάθετε ΠΟΤΕ γιατί μού αφαίρεσαν το ποστ.
2) Τιμώ και σέβομαι τους αμεα, ίσως είμαι η μόνη που έγραψα στο ΦΒ για τις προ ολίγων μηνών κινητοποιήσεις τους για τα επιδόματά τους, όπως και επανειλημμένως πέρσι στους Παραολυμπιακούς με χαρά, θαυμασμό και περηφάνεια για τη δύναμη της θέλησής τους. (Ψάξτε τις αναρτήσεις μου και βρείτε τα)
Εκείνο που έγραψα στην συγκεκριμένη φίλη που με "ξεφίλιωσε" είναι ότι η γνωστή γελοιογραφία του Mauro Biani όπου η Ελλάδα πετάει στο βάραθρο το γνωστό τέρας με το αναπηρικό αμαξίδιο, δεν έχει να κάνει με το αμαξίδιο, αλλά με το τέρας κι ότι ο Σόϊμπλε δεν αθωώνεται για τον μισελληνισμό του και τη σιχαμάρα του επειδή είναι παραπληγικός.
3) Μην προσπαθείτε να με σπιλώσετε. Η ζωή μου, η Τέχνη μου, οι απόψεις μου, οι σχέσεις μου, είναι νεράκι καθαρό. Δροσερό και διάφανο. Είμαι μια πτωχή καλλιτέχνις μόνη, ελεύθερη και ανεξάρτητη.
Θα φύγω απ' αυτόν τον κόσμο όπως ήρθα. Χωρίς τίποτα. Δεν ανήκω κανενός και ΟΛΟΙ μου οι συνάδελφοι, απ' όποιο είδος, ακόμα κι αυτοί που έχουμε τσακωθεί, με σέβονται και με τιμούν για τη στάση μου 46 χρόνια σ' αυτή την παλιοδουλειά, σ' αυτή την "αχάριστη" πατρίδα.
Μ' έχουν τιμήσει με τη φιλία τους, τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες και όχι μόνο .....
Κλείνοντας, άθενς βόις και ελεύθερε τύπε και όσοι άλλοι προσπαθείτε να μού στερήσετε το "ηθικό μου πλεονέκτημα" και δεν πέσατε ακόμα στην αντίληψη των φίλων μου για να με ενημερώσουν, θέλω να δηλώσω ότι σάς περιφρονώ βαθύτατα εσάς και τα κίνητρά σας στην προσπάθεια που κάνετε να αλλοιώσετε τη δημόσια εικόνα μου.
Είμαι πολύ καλή για να είμαι αληθινή, αλλά έτσι είμαι. Ρωτήστε τους εχθρούς μου ...
Αφροδίτη Μάνου, Νέο Ψυχικό Κυριακή 4 Ιουνίου 2017»
Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για τα όσα έγραψε, σε νεότερη ανάρτησή της, σημείωσε:
«Μη μού βάζετε στο στόμα λόγια που δεν είπα
Στο παλτό της Ρωμηοσύνης άνοιξε μια τρύπα
Κι από μέσα αν η γύμνια φαίνεται και χάσκει
Τίποτα δε σάς αγγίζει και δε σάς διδάσκει ... Α.Μ.
Αφιερωμένο στην κυρία της ορθόδοξης αριστεράς
με το βαρύ όνομα που γράφει (για μένα)
- Θεωρείται "δικαιολογημένο" ο "παράφρων σαδιστής" να πυροβολείται και να μένει παραπληγικός επειδή είναι "παράφρων σαδιστής";
Ο παραπληγικός Σόϊμπλε άλλαξε σε τίποτα τις απόψεις του λόγω της "τιμωρίας" του;
- Όχι κυρία μου. Δεν θεωρείται.
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ .....»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας 25χρονος στο Νόριτς επέστρεψε κλεμμένη τσάντα στην ιδιοκτήτριά της
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Το βίντεο συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές και προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις
Η καμπάνια «Switchers» επιστρατεύει την ψυχοθεραπεία για να μετατρέψει το κόστος αλλαγής κινητού σε ανθρώπινη ιστορία
Ο διαγωνιζόμενος που έγινε viral
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αντιολισθητικά παπούτσια με υλικά που έχεις στο σπίτι ή τη δουλειά!
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο Wu Yufei και οι ασυνήθιστοι παρτενέρ του
Ο αγώνας μποξ που έκανε τον γύρο του διαδικτύου
Το απίθανο επίτευγμα της Λιαν Γιουντζί
Οι ντόπιοι, μάλιστα, ονόμασαν την πέτρα «Salahtaşı», δηλαδή «ο βράχος του Σαλάχ»
Όλα τα λεφτά η αντίδραση του Greek Freak
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο Σιμόν Χαγιούτ, που έκλεψε εκατομμύρια δολάρια από γυναίκες, προκαλεί αντιδράσεις με τα νέα του σχέδια
Τέτοια πρόσκρουση εκτιμάται ότι συμβαίνει κάθε 132 χρόνια
Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του νησιού
Το συγκινητικό βίντεο που έχει γίνει viral
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.