Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 615

Μα σεξ τέτοιες εποχές; Πλάκα μας κάνουν;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 615
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Και κάπου εδώ οφείλω να παραδεχτώ πως η ζωή μου έχει γίνει ένα μάτσο μοσχομυριστά σκατά! Ύστερα από 2 χρόνια με τον άντρα που δεν ωρίμασε ποτέ, που δεν μπορούσε να κάνει σχέση γιατί περνάγαμε όμορφα, είχαμε χημεία, αλλά αυτό δεν έφτανε γιατί έψαχνε τη μαγεία (κρίμα που δεν ζούμε στο Αμέρικα να τον στείλω πακετάκι στον Πότερ) και χάνοντας χρόνο παίζοντας επιτυχημένα το ρόλο της πατερίτσας, με διώχνει γιατί τα βρήκε με την πρώην του λέγοντάς μου στη μούρη ότι προσπαθεί να βρει την κατάλληλη... και εγώ καίγομαι και σιγολιώνω και μιλάμε ακόμα και βγαίνω και πίνω και χτυπιέμαι και όλοι οι πρώην μαγικά έχουν κάνει καμ μπακ και ξερό σεξάκι παίζει έτσι για τις καύλες της άνοιξης αλλά τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση... Να τα γαμήσω όλα;  Ή απλά να τα παρατήσω όλα και να μετακομίσω από αυτό το ξερονήσι του κερατά που ζω;

Σε φιλώ, Μυρτούδι... με εκτίμηση η γαμώ το κέρατό μου απελπισμένη! 

Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο. Σας το είπε ξεκάθαρα, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη και η προσπάθεια ως γνωστόν αμοίβεται. Θα τη βρει. Αφού βασανίσει για άλλο ένα γύρο την πρώην και κάνα δυο ξώφαλτσες που θα βρεθούν στο διάβα του, θα ξυπνήσει ένα πρωί και καθώς τρώει ψωμί με μαρμελάδα βερίκοκο θα του ’ρθει ξαφνικά η θεία φώτιση και θα ανακαλύψει ότι η μοναδική κατάλληλη είναι η μαμά του που του δίδαξε ότι καμιά δεν είναι κατάλληλη γι’ αυτόν γιατί αυτός είναι ο πρίγκιπας της Ζαμούντα και να πά ’να γαμηθούν όλες. Όξω.

Υ.Γ. 1 Στο μεταξύ εσείς καείτε και σιγολιώστε όσο γουστάρετε. Χωρισμός είναι αυτός, δεν είμαστε γαϊδούρια να το περνάμε ανέμελα και χαλαρά. Βεβαίως όταν ένας χωρισμός συνοδεύεται από διάφορα καμ μπακ, σεξάκι και ποτά, εντάξει, δεν είσαστε και ο Καρυωτάκης. Μια χαρά το πάτε.

Υ.Γ. 2 Η μετακόμιση από το ξερονήσι του κερατά είναι άλλη υπόθεση. Κανείς δε θα σας πάρει το κεφάλι αν αποφασίσετε να φύγετε γιατί βαρεθήκατε και μετά να ξαναγυρίσετε γιατί αλλάξατε γνώμη. 


Μυρτέλα, Μυρτουδέλα, αγαπάω μια κοπέλα αλλά εκείνη δε με θέλει γιατί είμαι κι εγώ κοπέλα! Όμως σκέφτομαι για λίγο να καθίσω ή να φύγω, αφού ξέρω απ’ τις δυο μας τι θα μείνει και ποιο θα ’ναι το φινάλε…

Υ.Γ.  Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό… Σταυρούλα

Να πάτε όπου θέλετε με την ευχή μου. Κι άμα σας βγει σε κακό –που θα σας βγει γιατί αγαπάτε μια κοπέλα και είσαστε κι εσείς κοπέλα και εκείνη είναι στρέιτ– ρίξτε το στο τραγούδι που βλέπω ότι έχετε έφεση. Μπορεί να κάνετε γαμώ τις επιτυχίες και η άλλη να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο.


Μυρτώ, έχω μεγάλο πρόβλημα με το αγόρι μου. Του σηκώνεται συνέχεια και ζητάει όλη την ώρα σεξ. Εσύ μπορεί να σκεφτείς ότι είμαι αχάριστη και να με βρίσεις τη στιγμή που υπάρχουν τόσες περιπτώσεις σχέσεων χωρίς σεξ, με τόσα προβλήματα, ενώ εγώ έχω κάποιον που ύστερα από τρία και βάλε χρόνια με θέλει τρομερά και είναι τόσο ερωτευμένος μαζί μου. Σκέψου όμως και τη δική μου πλευρά. Ψάχνω δουλειά, είμαι χωρίς λεφτά, χρωστάω στους γονείς μου που μου δανείζουν όλη την ώρα, έχω άγχος και δεν κοιμάμαι καλά. Είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε εκτός από το πρόβλημά μου και ο άλλος επιμένει να με χαϊδεύει και να τρίβεται επάνω μου κάθε βράδυ που προσπαθώ να κοιμηθώ. Κορόιδεψέ αν θέλεις, σου λέω όμως ότι αν δεν το έχεις περάσει δεν μπορείς να το καταλάβεις και να το αισθανθείς. Αυτά.

Σας έχω λύση. Την ώρα που πάει να σας την πέσει γεμάτος όρεξη και χαρά θυμίστε του το χρέος του στην εφορία, το ΦΠΑ που δεν έχει αποδώσει, τον ΕΝΦΙΑ, τη ΔΕΗ, τα τηλέφωνά του, την ΕΥΔΑΠ κ.λπ. Δεν μπορεί να μην έχει χρέη, αποκλείεται. Σας εγγυώμαι ότι με την πρώτη φράση σας το πρόβλημα θα λυθεί μπαμ και κάτω – μη σας πω και διαπαντός. Και άμα του ξανασηκωθεί να σφυρίξετε. 

Υ.Γ. Μα σεξ τέτοιες εποχές; Πλάκα μας κάνουν; 


Λοιπόν, από αυτό το ΣΚ και για όλα τα ΣΚ του μέλλοντος, ξυπνήστε νωρίς, ανοίξτε ραδιοφωνάκι στους 88,6 και ακούστε Μυρτουδάκι που αρχίζει εκπομπές. 24/7. Ραδιόφωνο. 11 το πρωί. Άλλη μια μέρα στη Γη. Φιλιά.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ