Trending Now

Survivor: Ο «Μυστικός Δείπνος» του Ντάνου και του Σπαλιάρα ξεσκεπάστηκε (εικόνες, video)

«Έρχονται οι Έλληνες και μας τρώνε το ψωμί», λένε οι Δομινικανοί στο Twitter

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται» και στο Survivor είναι όλοι νηστικοί, Μαχητές και Διάσημοι. Με αυστηρό αλλά δίκαιο ύφος ο προεδρεύων του Συμβουλίου του Νησιού του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες είχαν αλισβερίσι με ντόπιους Δομινικανούς με το οποίο εξασφάλιζαν απαγορευμένους καρπούς.

Ο παρουσιαστής είπε ότι η παραγωγή είχε ενημερωθεί για την κίνηση των παικτών να πάνε σε ένα διπλανό χωριό και να ανταλλάξουν κουβέρτες και παπούτσια με φαγητό. Ανέφερε μάλιστα πως η ομάδα των «Διασήμων» το έκανε δύο φορές ενώ αυτή των Μαχητών μία. Ο Τανιμανίδης ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί,  ιδίως τώρα που οι δύο ομάδες θα ενωθούν σε ένα νησί.

Πρώτος απολογήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει συμβεί μια φορά στην ομάδα των «Μαχητών» και αφορούσε ένα καρβέλι ψωμί ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε και για ένα σάντουιτς.

Ο Ντάνος πήγε και πάλι να πάρει την ευθύνη πάνω του, αλλά δεν υπολόγισε στον αστάθμητο και εκτός παιχνιδιού παράγοντα που ακούει στο όνομα Στέλιος Χανταμπάκης. Ο πρώην Διάσημος ανέβασε ανάρτηση στο Instagram στην οποία αποκαλύπτει ότι όλοι γνώριζαν τους «μυστικούς δείπνους», όλοι συναινούσαν ακόμη και η παραγωγή και όλοι έτρωγαν.

Το Twitter πάντως διασκέδασε για άλλη μια φορά με τους παίκτες. Δείτε τα καλύτερα: 

Και μπόνους τρακ οι Αφοι Κατσιμίχα: