Trending Now

Το κλάμα βγήκε από το Survivor (video)

Οι «Διάσημοι» καταρρέουν με τις οικογένειές τους, ενώ οι «Μαχητές σφάζονται

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μάχη σώμα με σώμα δόθηκε στην υγρή άμμο του Survivor για το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο τελικά κατέκτησε με σκορ 10-9 η ομάδα των «Διασήμων» με κορυφαίους τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.  

Η νίκη θα φέρει τους «Διάσημους» κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν αφήσει πίσω στην Ελλάδα και όπως δείχνει το τρέιλερ του ΣΚΑΪ θα πέσει πολύ κλάμα. Ο Στέλιος Χανταμπάκης καταρρέει μπροστά στην οθόνη αντικρίζοντας τα παιδιά του, η Βαλαβάνη λιώνει και πεθαίνει, ο Ντάνος μάς συστήνει στους γονείς του και στέλνει φιλιά μέσω μικρής οθόνης, ενώ η Λάουρα συνειδητοποιεί ότι έχασε τα πρώτα βήματα κάποιου…

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των «Μαχητών» κυριαρχεί η διχόνοια και όλοι τα βάζουν με τον προτεινόμενο προς αποχώρηση Ορέστη Τσαγκ. Μέχρι και «αγύμναστο» τον χαρακτήρισε η Ειρήνη Κολιδά. Ο, δε, κόουτς Πάνος έχει γίνει ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και μάλλον θα την βγάλει καθαρή, γιατί είναι και θα είναι «τραυματίας». Ο Ορέστης μόνος απέναντι σε όλους ονειρεύεται να ήταν όλοι προτεινόμενοι για αποχώρηση!!!