Trending Now

Σε είδα... 607

Από το κράνος σου ξεπρόβαλλαν μερικές ατίθασες μαύρες μπούκλες. Ακόμα και αν δεν σε διέκρινα καθαρά, κατάλαβα πως θα μου άρεσε να με πας βόλτα.

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 607
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
seeida.jpg

Bath

Αγγλία. Κατέβαινες με το U1 από το πανεπιστήμιο, ξανθιά, με το πιο ωραίο χαμόγελο, μιλούσες στο τηλέφωνο και ρώτησες δυνατά αν καταλαβαίνει κανένας ελληνικά. Πώς θα γίνει να σε γνωρίσω;

Έλλη

Κυριακή στην προβολή της ταινίας «Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα» στις 19.30. Καθόσουν στη μεσαία σειρά, προς τα πίσω στην πλατεία. Είσαι ξανθομάλλης με κοκάλινα γυαλιά, και καθόσουν μαζί με ένα ζευγάρι. Δυστυχώς σε είδα στο τέλος καθώς έφευγα και δεν πρόλαβα να σου δείξω πόσο μου άρεσες…

Καλλιθέα

Μελαχρινός με μούσι, γύρω στο 1.75, με μπλε ζακέτα και μαύρη μπλούζα στον ηλεκτρικό. Ήσουν με μια παρέα αγοριών μιλούσατε για θέματα της σχολής σας! Ένας φίλος από την παρέα σου κατέβηκε Μοναστηράκι ενώ εσύ συνέχισες με το τρένο. Εγώ μελαχρινή με κοτσίδα που ακουμπούσα στην πόρτα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να σε κοιτάω.

Βασιλίσσης Σοφίας

Σε πέτυχα απόγευμα Δευτέρας 20/3 να περιμένεις στο κόκκινο φανάρι μπροστά στη Βουλή. Η μηχανή σου κόκκινη κι εσύ με τζιν παντελόνι, μαύρο δερμάτινο μπουφάν και μια κατακόκκινη τσάντα περασμένη χιαστή. Από το κράνος σου ξεπρόβαλλαν μερικές ατίθασες μαύρες μπούκλες. Ακόμα και αν δεν σε διέκρινα καθαρά, κατάλαβα πως θα μου άρεσε να με πας βόλτα.

Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVSE κενό και το μήνυμά σου στο 19400. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Χρέωση SMS œ0,31 με ΦΠΑ (Mediatel - Τηλ παραπόνων: 2142148020)


Ξέρεις εσύ

Μετά από 5 χρόνια κρίμα να μη βρισκόμαστε. Διέγραψες τα τηλέφωνά μου. Μου λείπεις.

Αλέξανδρε, όπου και να κοιτάξω βλέπω το γκρι αμάξι σου. Ανυπομονώ να φύγεις από τη σκέψη μου. Θα περάσει λες, ε;      

Πόσο βαρετός είσαι, Λάμπρο μου. Να το κοιτάξεις γιατί σε λίγο δεν θα κάθεται κανένας μαζί σου.

Γράψε για το ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVXE κενό και το μήνυμά σου στο 19400. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Χρέωση SMS œ0,31 με ΦΠΑ (Mediatel - Τηλ παραπόνων: 2142148020)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ