Trending Now

Σε είδα... 599

Είδα εσένα και τον Ryan Gosling κι ωστόσο σκέφτομαι διαρκώς εσένα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 599
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338126-703264.jpg

Odeon Starcity

Είδα εσένα και τον Ryan Gosling κι ωστόσο σκέφτομαι διαρκώς εσένα. Η δασκάλα με το κοντό μαλλί…

Σύνταγμα 

Σάββατο μεσημέρι, έτρεχες προς τις σκάλες του Μετρό, φορτωμένη με σακούλες. Φορούσες ένα κόκκινο παλτό. Πόσο θα ήθελα να σε ξαναδώ.

Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Μάλλον ήσουν ξένος, οπότε τσάμπα το γράφω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Στις 20/1 γύρω στις 4 το απόγευμα κυκλοφορούσες μόνος χαζεύοντας τριγύρω. Φορούσες μπλε σκούφο και μπλε ναυτικό τζάκετ. Μόνο το τσιμπούκι σου έλειπε για να γίνεις πίνακας. Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποιος σε πρόσεξε…

Ομόνοια

Μαύρα κοντά μαλλιά, αγορίστικο ντύσιμο. Βγήκες από τις κυλιόμενες με ένα σακ βουαγιάζ και έψαχνες να προσανατολιστείς. Τελικά τράβηξες για Πανεπιστημίου, αλλά εγώ βιαζόμουν να προλάβω ένα μάθημα και δεν σε ακολούθησα.

Διόδια

Ερχόσουν Αθήνα στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας την Κυριακή το μεσημέρι. Οδηγούσες ένα Peugeot μαύρο, εσύ με γένια και συνοδηγό είχες μια κοπέλα με μαντίλι. Σχεδόν πληρώναμε παράλληλα γι’ αυτό και σε πρόσεξα. Πόσο θα ήθελα να σε ξαναδώ. Η ξανθομάλλα με το Fiat.

Ερμού

Σάββατο μεσημέρι, κατά τις 3, σε ε χάζευα που κοιτούσες τη βτιτρίνα του Ιντιμίσιμι κι άρχισα να σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να σου κάνω ένα δώρο από αυτό το μαγαζί... Κρίμα που δεν είχα το θάρρος να σου μιλήσω.

Hπίτου

Στο Kiki de Grece μεσημέρι Παρασκευής, εγώ με δυο φίλους μου πίναμε καφέ, εσύ διάβαζες το βιβλίο σου, δίπλα δίπλα τα τραπέζια μας. Μου άρεσαν όλα, η μουσική, το μπλε χρώμα στους τοίχους, και πάνω από όλα εσύ, όμορφη. Μόλις ανακάλυψα το καινούργιο μου στέκι.

Κόκκινη χελώνα

Στο Ααβόρα, στη μεσημεριανή προβολή της Κυριακής εσύ με την παρέα σου, εγώ με την αδερφή μου. Καθόσασταν ακριβώς πίσω μας. Στο διάλειμμα γύρισα και σου χαμογέλασα. Είχα ξεχάσει πόσο ωραίο είναι να πηγαίνεις σινεμά, ακόμα κι όταν η διάθεσή σου δεν είναι στο φουλ.

Μέγαρο Μουσικής 

Σε είδα έξω απ’ το Μέγαρο Μουσικής, αλλά ήσουν κλαμένη γιατί μόλις σκίστηκε το καλσόν σου. Μη χαλάς τα όμορφα γαλανά ματάκια σου αφού μπορείς σε 30΄ να έχεις ένα καινούργιο καλσόν BIC Touch δωρεάν στο ίδιο χρώμα και μέγεθος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο www.bicrescuebutton.gr.  Μήπως βρω κι εγώ το θάρρος να σου μιλήσω την επόμενη φορά!

Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVSE κενό και το μήνυμά σου στο 19400. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Χρέωση SMS €0,31 με ΦΠΑ (Mediatel - Τηλ παραπόνων: 2142148020)


Σε είδα έξω απ’το Μέγαρο Μουσικής, αλλά ήσουν κλαμμένη γιατί μόλις σκίστηκε το καλσόν σου. Μην χαλάς τα όμορφα γαλανά ματάκια σου αφού μπορείς σε 30΄να έχεις ένα καινούργιο στο ίδιο χρώμα και μέγεθος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο http://www.bicrescuebutton.gr/. Μήπως βρω κι εγώ το θάρρος να σου μιλήσω την επόμενη φορά!


Ξέρεις εσύ...

Και πώς θα γίνει να βεβαιωθούμε ότι όντως είσαι/είναι η κοκκινομάλλα που ψάχνω; Όντως κάποια στιγμή καθόταν στο πάσο μπροστά στη σκηνή. Καλησπέρα. 

Ωραία θα ήταν να τα καταφέρναμε, αλλά δεν το πιστεύω, κι ας άλλαξες σπίτι για να είμαστε πιο κοντά.

Μην προσπαθείς να βγεις λάδι, Νικολάκη, μετά από όσα έκανες και είπες. Δεν είναι δικαιολογία ότι ήσουν μεθυσμένος.

Γιατρέ μου, θα έρθετε να με εξετάσετε ποτέ ή ήταν λόγια της νύχτας μόνο αυτά; Λ.

Γράψε για το ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVSE κενό και το μήνυμά σου στο 19400. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Χρέωση SMS €0,31 με ΦΠΑ (Mediatel - Τηλ παραπόνων: 2142148020)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ