Trending Now

Ηθοποιός για μια μέρα

Έγινε και αυτό! Μου ζητήσατε να παίξω στο θέατρο και δεν μπορώ να σας χαλάσω χατήρι. Άσε που έχω και τρομακτικό ταλέντο. 

120741-270353.jpg
Τζένη Μελιτά
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330292-683421.jpg
Θανάσης Καρατζάς

Το challenge της εβδομάδας μοιάζει ακατόρθωτο. Να βρω θέατρο, να βρω θίασο, να μάθω το ρόλο και τελικά να ζήσω μια μέρα σαν ηθοποιός. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Και απαντώ αμέσως. Άμα δουλεύεις στην Athens Voice όλα γίνονται. Άντε και του χρόνου αστροναύτης. 

Φωτογραφίες-Video: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

To θέατρο βρέθηκε. Να 'ναι καλά το "ΑΛΚΥΟΝΙΣ New Star Art Cinema". Εδώ καθημερινά θα δεις από αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου και πρωτοπόρες θεατρικές παραστάσεις μέχρι λογοτεχνικές βραδιές και μουσικά θεάματα. Θα μπουκάρω και ό,τι γίνει. To θέατρο βρέθηκε. Να ’ναι καλά το «ΑΛΚΥΟΝΙΣ New Star Art Cinema». Εδώ καθημερινά θα δεις από αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου και πρωτοπόρες θεατρικές παραστάσεις μέχρι λογοτεχνικές βραδιές και μουσικά θεάματα. Θα μπουκάρω και ό,τι γίνει. 

Η σκηνοθέτης που θα με ανεχτεί βρέθηκε. Ο λόγος για την Ελίζα Σολωμού, που μετά την επιτυχημένη παράσταση «Η Μαργαρένια και το Μεγάλο Ταξίδι», φέτος επιστρέφει με το καινούργιο της μιούζικαλ για παιδιά με τίτλο «Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια». Ένα παραμύθι με πολλή μουσική, που θα βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τη δύναμη της Αγάπης, του Ονείρου, της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης, της Ευτυχίας, του Σεβασμού και-φυσικά- της Θετικής Ενέργειας. Η σκηνοθέτρια που θα με ανεχτεί, βρέθηκε. Ο λόγος για την Ελίζα Σολωμού, που μετά την επιτυχημένη παράσταση «Η Μαργαρένια και το Μεγάλο Ταξίδι» φέτος επιστρέφει με το καινούργιο της μιούζικαλ για παιδιά με τίτλο «Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια». Ένα παραμύθι με πολλή μουσική, που θα βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τη δύναμη της Αγάπης, του Ονείρου, της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης, της Ευτυχίας, του Σεβασμού και –φυσικά– της Θετικής Ενέργειας. 

Ιδού και ο θίασος σύσσωμος. Νίκος Καραγιώργης, Φιλίτσα Καλογεράκου, Γιώργος Μοσκιού, Ορνέλα Λούτη, Χρήστος Μπαλτάς, Φώτης Βερνέζης, Άννα Κουκουλιάτρα και ο χορογράφος μας Ηλίας Μπαγεώργος. Με λατρεύουν, είναι πασιφανές. Ιδού και ο θίασος σύσσωμος.

Νίκος Καραγιώργης, Φιλίτσα Καλογεράκου, Γιώργος Μοσκιού, Ορνέλα Λούτη, Χρήστος Μπαλτάς, Φώτης Βερνέζης, Άννα Κουκουλιάτρα και ο χορογράφος μας Ηλίας Μπαγεώργος. Με λατρεύουν, είναι πασιφανές. 

Μισό λεπτό, παιδιά, πριν ξεκινήσουμε να φάω κάτι να καρδαμώσω. Μισό λεπτό, παιδιά, πριν ξεκινήσουμε να φάω κάτι να καρδαμώσω. 

Ας μην καθυστερούμε άλλο. Ξεκινάμε από τα βασικά, τα "3 Κ". Καμαρίνι, κορίτσια, καλλυντικά. Μα τι ζωάρα είναι αυτή;Ας μην καθυστερούμε άλλο. Ξεκινάμε από τα βασικά, τα «3 Κ». Καμαρίνι, κορίτσια, καλλυντικά. Μα τι ζωάρα είναι αυτή;

Τώρα, μου ήρθε το μεγάλο άγχος. Όπου να 'ναι πρέπει να μπω. 7 σελίδες λόγια έμαθα. Θα τα ξεχάσω. Τι θα κάνω;;;;;;; Τώρα, μου ήρθε το μεγάλο άγχος. Όπου να ’ναι πρέπει να μπω. 7 σελίδες λόγια έμαθα. Θα τα ξεχάσω. Τι θα κάνω;;;;;;; 

 "Μια συναρπαστική παρέα παιδιών αναλαμβάνει μια σπουδαία αποστολή. Πρέπει όλοι να βάλουν τα δυνατά τους για να σώσουν τη Θετική Ενέργεια, που την έχει φυλακίσει ο αδίστακτος ταχυδακτυλουργός Γιούρι στο Λούνα Παρκ των Αρχετύπων". Βγήκα στη σκηνή και ό,τι γίνει. Η υπόθεση του έργου έχει ως εξής: «Μια συναρπαστική παρέα παιδιών αναλαμβάνει μια σπουδαία αποστολή. Πρέπει όλοι να βάλουν τα δυνατά τους για να σώσουν τη Θετική Ενέργεια, που την έχει φυλακίσει ο αδίστακτος ταχυδακτυλουργός Γιούρι στο Λούνα Παρκ των Αρχετύπων». 

Νομίζω δεν τους κούρασα καθόλου. Νομίζω δεν τους κούρασα καθόλου. 

Για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής, φέτος όντως θα παίξω για πρώτη φορά στο θέατρο. Σε αυτό το τέλειο θέατρο, σε αυτή την πανέμορφη παράσταση και με αυτόν τον υπέροχο θίασο. Μια δουλειά που χρειάζεται πολύ κόπο, πολλή μελέτη, πολλά ξενύχτια, αλλά σου δίνει στο τέλος της ημέρας τόσο μεγάλη χαρά, που όμοιά της δύσκολα βρίσκεις. Για να σου πω την αλήθεια, είμαι απόλυτα ειλικρινής, φέτος όντως θα παίξω για πρώτη φορά στο θέατρο. Σε αυτό τον τέλειο θέατρο, σε αυτή την πανέμορφη παράσταση και με αυτό τον υπέροχο θίασο. Μια δουλειά που χρειάζεται πολύ κόπο, πολλή μελέτη, πολλά ξενύχτια, αλλά σου δίνει στο τέλος της ημέρας τόσο μεγάλη χαρά, που όμοιά της δύσκολα βρίσκεις. 


Κλείνοντας...

 «Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια» σε κείμενο και σκηνοθεσία Ελίζας Σολωμού, από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12.00 στο θέατρο "ΑΛΚΥΟΝΙΣ" (Ιουλιανού 42- 46, Αθήνα).Μην ξεχνάς, αν θες να ορίσεις εσύ το επόμενο #jennyschallenge, στείλε μου στο jennyschallenge@athensvoice.gr και σύντομα θα το δεις στην οθόνη σου.

Κορίτσια και αγόρια, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με νέες περιπέτειες.

Τζενάκι

Υ.Γ. Για όσους θέλετε να έρθετε να μας δείτε με τα παιδάκια σας: «Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια» σε κείμενο και σκηνοθεσία Ελίζας Σολωμού, από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12.00 στο θέατρο «ΑΛΚΥΟΝΙΣ» (Ιουλιανού 42- 46, Αθήνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ