Trending Now

Αν σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ...

...πρέπει να το διαβάσεις οπωσδήποτε. Διότι, κύριε, εγώ πήγα, «χτύπησα» και ιδού οι εντυπώσεις μου. Αλήθεια, όμως. 

120741-270353.jpg
Τζένη Μελιτά
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329687-681928.jpg

Σκεφτόμουν να ξεκινήσω το άρθρο με την επιστολή παραίτησής μου, αλλά μετά είπα, «έλα, μωρέ, τι σου ζήτησαν οι αναγνώστες σου γι’ αυτή την εβδομάδα. Να κάνεις ένα μικρό τατουάζακι να δεις πώς είναι». Και έτσι χαλάρωσα. Αλλά, σοβαρά, αν μου ζητάτε τατουάζ από τώρα (ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει η στήλη), αύριο-μεθαύριο τι θα κάνω;

Φωτογραφίες-Video: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ


Βρες το κατάλληλο studio και τον σωστό tattoo artist

Όποιον και να ρωτήσεις που ξέρει από τατουάζ, θα σε στείλει στο DarkSide Tattoo Society. Εδώ θα βρεις την καλύτερη ομάδα από 7 tattoo artists, που ο καθένας εξειδικεύεται σε κάτι διαφορετικό (είτε θες ρεαλιστικό σχέδιο, γραμμικό, japanese, old school, lettering, watercolor ή thin lines). Δεν θα πήγαινα πουθενά αλλού. Το ξεκαθαρίζω. Όποιον και να ρωτήσεις που ξέρει από τατουάζ, θα σε στείλει στο DarkSide Tattoo Society. Εδώ θα βρεις την καλύτερη ομάδα από 7 tattoo artists, που ο καθένας εξειδικεύεται σε κάτι διαφορετικό (είτε θες ρεαλιστικό σχέδιο, γραμμικό, japanese, old school, lettering, watercolor ή thin lines). Δεν θα πήγαινα πουθενά αλλού. Το ξεκαθαρίζω. 

Παιδιά, από δω ο Κυριάκος. Κυριάκο, από δω τα παιδιά. Αν δεν μου το έκανε ο Κυριάκος το τατουάζ, δεν θα το έκανα καθόλου. Ασχολείται επαγγελματικά 10 ολόκληρα χρόνια και απλά είναι ο καλύτερος. 


Πάρε ένα φίλο/η μαζί για support

Αν δεν ήταν αυτό το κορίτσι μαζί μου, ποιος θα μου κράταγε το χεράκι στην κρίσιμη στιγμή; Πολλοί θα ξέρετε την Κλειώ Σταστινού, aka The Muse and the Ladybug, από το fashion-beauty-lifestyle blog της, αλλά για μένα είναι η πιο γενναία φίλη μου με 9 τατουάζ, παρακαλώ.


Σκέψου καλά το σχέδιο και το μέρος του σώματος που θα κάνεις το τατουάζ.

Καλά να το σκεφτείς, όχι αστεία. Εδώ μιλάμε για μονιμότητα. #poio_dimosio

* Αν είναι η πρώτη σου φορά που κάνεις τατουάζ, θα σου συνιστούσα να διαλέξεις ένα σημείο που να μην το βλέπεις συνεχώς (π.χ. πλάτη, σβέρκο, αγκώνας κτλ)


Αποστείρωση τώρα.

Αν δεν είναι όπως τα βλέπεις στη φωτό τα πράγματα στο studio που θα κάνεις το τατουάζ, στρίψε διά του αρραβώνος. Οι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται στο έπακρο.


Κάνε το τεστ κι άμα δεν αισθάνεσαι έτοιμος, στρίψε διά του αρραβώνος και πάλι. 


Σφίξε τα δόντια και πάμε. 

Θα πονέσεις λιγάκι. Στο λέω.Θα πονέσεις λιγάκι. Στο λέω.


Με γεια!

Κοίτα χαρά!Κοίτα χαρά!


Η απαραίτητη φροντίδα μετά τις χαρές και τα πανηγύρια.

Αφήνεις το τατουάζ καλυμμένο με τη μεμβράνη τουλάχιστον για 3 ώρες. Για τις επόμενες 10-15 μέρες, ενυδατώνεις συχνά την περιοχή με αλοιφή. Επίσης, δεν το τρίβουμε με σφουγγάρι, δεν τραβάμε τις πετσούλες που θα βγάζει και δεν το αφήνουμε εκτεθειμένο στον ήλιο. Αφήνεις το τατουάζ καλυμμένο με τη μεμβράνη τουλάχιστον για 3 ώρες. Για τις επόμενες 10-15 μέρες, ενυδατώνεις συχνά την περιοχή με αλοιφή. Επίσης, δεν το τρίβουμε με σφουγγάρι, δεν τραβάμε τις πετσούλες που θα βγάζει και δεν το αφήνουμε εκτεθειμένο στον ήλιο. 


Κλείνοντας...

"Once upon a time". Αυτό έγραψα εγώ και δεν το μετανιώνω καθόλου τώρα που σου γράφω. Άσε που πιστεύω στα παραμύθια. Τόσο κουτή. Anyway, ελπίζω να σε έψησα λιγάκι και να πεταχτείς στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Παλαιό Εργοστάσιο Παπαστράτος στο "Athens Tattoo Expo" να πάρεις ιδέες. Αν πάλι όχι, δεν σου έφαγα και πολύ χρόνο.«Once upon a time». Αυτό έγραψα εγώ και δεν το μετανιώνω καθόλου τώρα που σου γράφω. Άσε που πιστεύω στα παραμύθια. Τόσο κουτή. Anyway, ελπίζω να σε έψησα λιγάκι και να πεταχτείς στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Παλαιό Εργοστάσιο Παπαστράτος στο «Athens Tattoo Expo» να πάρεις ιδέες. Αν πάλι όχι, δεν σου έφαγα και πολύ χρόνο.

Μην ξεχνάς, αν θέλεις να ορίσεις εσύ το επόμενο #jennyschallenge, στείλε μου στο jennyschallenge@athensvoice.gr και σύντομα θα το δεις στην οθόνη σου.

Κορίτσια και αγόρια, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με νέες περιπέτειες.

Τζενάκι

* Ευχαριστώ πολύ-πολύ το DarkSide Tattoo Society (Λυκαβηττού 11, Κολωνάκι, 2103602834 / darksidetattoosociety.com)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ