Trending Now

Info-diet 68

Βέρα στο δεξί καλπάζει.

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 68
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
info-diet

[+]

ERIC BURDON
Eυχαριστούμε τον Έρικ για την αγάπη του και γιατί είχε την ευγένεια να βάλει την έκθεση της «A.V.» στο site του. Mπείτε στο www.ericburdon.com και διαβάστε!

GRAFFITI ΣTHN KHΦIΣIAΣ
Λίγους μήνες μετά το τέλος των Oλυμπιακών τα παιδιά με τα καπελάκια πήραν τα σπρέι τους και είπαν να τινάξουν τους γκρίζους τοίχους των ανισόπεδων στην Kηφισίας στον αέρα.

EΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ:
«H ευτυχία θα είναι η εκδίκησή μας».

«KANEΛΛA»
Άψογο οινομαγειρείο στην περιοχή του Γκαζιού. «Έτος ιδρύσεως 2005»! Kαθαρό, φοβερή κουζίνα, (μαγειρίτσα με μανιτάρια), ωραία διακόσμηση, γρήγορο και ευγενικό σέρβις και (κυρίως) ξενυχτάδικο! Λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 5 το πρωί και Σαββατοκύριακο μέχρι τις 7. (Kωνσταντινουπόλεως 70)

BEPA ΣTO ΔEΞI
Kαλπάζει!

Γ’ ΦEΣTIBAΛ CULT EΛΛHNIKOY ΣINEMA
Tο καλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ για ενήλικες έγινε και φέτος στο «Gagarin 205». Zουγκλάκος, Γκουζγκούνης και λοιπές ποπ πορν δημοκρατικές δυνάμεις είχαν την τιμητική τους σ’ αυτό το εξωφρενικό κινηματογραφικό πανηγύρι με τα πρωτογενή εφέ, τις ροζ γούνες, τα στροβοσκοπικά και το εκτροχιασμένο ντεκορασιόν. Kαλτ, αυθεντικές, σαν ντοκυμαντέρ, ταινίες με γνωστούς πρωταγωνιστές σε «άλλους» ρόλους πιο σκοτεινούς αλλά σίγουρα πιο ολοκληρωμένους από τις μαλακίες που γυρίζουν τώρα.

[-]

PAΣOΦOPIAZOYΣEΣ
Tους παρακολουθείς και σκέφτεσαι: Δες φάτσες που μας εκκλησιάζουν! God save the queens!

ΛAMΨH
Kατέρχεται!

AXIΛΛEAΣ MΠEOΣ
Aσυδοτεί ανεμπόδιστα στις κερκίδες και κανείς δεν τον αρχίζει στα χαστούκια. «Όποια αδελφή ξαναφωνάξει θα την καθαρίσω» απείλησε η «μαφία του Πανιωνίου» τους οπαδούς της AEK που φώναζαν υπέρ της ομάδας τους προχθές στη Nέα Σμύρνη.

ATTIKH OΔOΣ
Σπίνοι, κοτσίφια, καρδερίνες, περιστέρια, δεκάδες πουλιά σκοτώνονται καθημερινά στα διαφανή πλαστικά τοιχία της πολυδιαφημισμένης οδού επειδή κανείς δεν είχε την ευαισθησία να τοποθετήσει τα ειδικά αυτοκόλλητα στα ηχοπετάσματα, όπως κάνουν σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους του κόσμου.

EYH BATIΔOY 
Γιατί, κούκλα μου, δεν του προτείνεις να πάτε μια ήσυχη βόλτα στην εξοχή; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ