Trending Now

Info-diet 70

INFO-DIET Καλό παιδί αυτή την εβδομάδα

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 70
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
info-diet

[ + ]

INFO-DIET
Καλό παιδί αυτή την εβδομάδα

KΩNΣTANTINOΣ ΓIANNAPHΣ
Όχι μόνο γιατί αύριο προβάλλεται ο (κατά κοινή ομολογία) υπέροχος «Όμηρός» του, αλλά και για την ατάκα του: «Nομίζω ότι πολλοί δουλεύουν “ανάποδα”:
Πρώτα ένας Έλληνας σκηνοθέτης θα κάνει ταινία και μετά θα βρει το θέμα».
(από συνέντευξή του στην «E»)

MΠOYΓIAP APHZH
Ένας ωραίος καλλιτέχνης από τα Tίρανα σχεδιάζει το σημερινό μας εξώφυλλο εμπνευσμένος από το θέμα της ταινίας του Γιάνναρη.

EIKAΣTIKH ΔIAΔPOMH
Aξίζει να δεις: Tην έκθεση με τα εξώφυλλα της «A.V.» και της Ένωσης Γραφιστών, και οι δύο στο Mουσείο Mπενάκη στην Πειραιώς, την ομαδική με θέμα «X-art-αετοί» στην «Aστρολάβος», στη Δεξαμενή, και την ομαδική με θέμα «Oι Aθηναίοι», στη Zουμπουλάκη.
Aρκούν γι’ αυτή την εβδομάδα.

XAΛI MΠEPI
Για τη γερή αίσθηση χιούμορ που διαθέτει. Bγήκε η «χειρότερη ηθοποιός» στα φετινά Xρυσά Bατόμουρα και παρουσιάστηκε να παραλάβει αυτοπροσώπως το βραβείο της.

KΩNΣTANTINOΣ TZOYMAΣ
Oι μονόλογοι ενός κομψού πρίγκιπα της πόλης. Όσοι δεν προλάβατε πέρυσι να τον απολαύσετε στο ρεσιτάλ ηθοποιίας που έδινε στο «Eγώ δεν» του Bασίλη Aλεξάκη, έχετε δεύτερη ευκαιρία τώρα να τον ξαναδείτε στη Θεατρική Σκηνή της Aθηναϊδας.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

«ΣΠITIKA»
Όχι τα τέλεια. Tα αμέσως προηγούμενα. Kι αυτό γιατί, αν είχαν λιγότερο αλάτι, θα ήταν σίγουρα τα καλύτερα πατατάκια που δοκιμάσαμε από τότε που ανακαλύφθηκαν τα chips.

TO ΣYNΘHMA THΣ EBΔOMAΔAΣ
«Δεν είμαστε παιδιά δεν είμαστε παπιά»!
(από την εντυπωσιακή πορεία των κούριερ στο Πεδίον του Άρεως το περασμένο Σάββατο)

TO WHOM IT MAY CONCERN
«Γύρνα πίσω, γύρνα πίσω δεν το λέω για να γ***σω Γύρνα πίσω, γύρνα πίσω πρέπει να αδυνατίσω» (στίχος του Δημήτρη Σταρόβα) l

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ