Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 585

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 585
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326508-674143.jpg

Γεια σας. Ονομάζομαι Υρώ. Είμαι 16 χρονών και τώρα πάω Β΄ Λυκείου. Στην τριήμερη που πήγαμε με το σχολείο γνώρισα ένα παιδί και έγινε κάτι. Αφού έφυγα, κρατήσαμε επαφή για λίγο καιρό αλλά μετά μου είπε ότι ξενέρωσε και ότι δεν ήθελε να συνεχιστεί αυτό που γινόταν. Σταματήσαμε να μιλάμε κι εγώ αποφάσισα να του μιλήσω για όλα αυτά που ένιωθα όλο αυτό το διάστημα. Του μίλησα ανοιχτά, χωρίς ενδοιασμούς, και εκείνος φάνηκε πρόθυμος να προσπαθήσει να με δει αλλιώς αφού ισχυρίστηκε ότι δεν ένιωθε κάτι και ό,τι γινόταν δεν σήμαινε τίποτα για κείνον. Έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον το χρονικό διάστημα που μιλάγαμε και μου έλεγε συνέχεια γλυκά λόγια. Πριν καν βγούμε μου είπε μέσω μηνυμάτων ότι, αφού κάνουμε μια σχέση, θέλει παραπάνω πράγματα και του είπα ότι θέλω να κάτσω να σκεφτώ και ότι δεν νιώθω έτοιμη και τελικά συμβιβάστηκα με την όλη κατάσταση. Στη συνέχεια άρχισε να με πιέζει ζητώντας μου φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου που εγώ του έστελνα εντός κάποιων ορίων. Σε κάποια φάση, λοιπόν, τσακωθήκαμε, καθώς εγώ του είπα ότι με θέλει μόνο για να του στέλνω φωτογραφίες και τίποτα παραπάνω. Τώρα πια δε μιλάμε.

Και τι να πείτε; 

Υ.Γ. Άμα τον γουστάρετε πολύ και αρχίσετε να φρικάρετε και δεν βλέπετε φως και νιώσετε εγκλωβισμένη και θυμωμένη και στεναχωρημένη γιατί σας λείπει, παρηγορηθείτε με τη σκέψη ότι σύντομα θα έρθει μια εποχή που δεν θα τον γουστάρετε και τόσο. Αυτή η εποχή θα έρθει, το εννοώ.


Αγαπητή Μυρτώ, SOS. Έρωτας με έχει βαρέσει κατακούτελα και ψάχνω για παυσίπονο. Ένα χρόνο περνάμε καλά με τον μίστερ τζέντλεμαν-γλυκό-ευγενικό και κάπου ανάμεσα στο χρόνο ο τύπος ψάχνεται με διάφορες wannabe γκομενίτσες τριτοδεύτερες του κερατά (μία μικρή κυρία είμαι, πανάθεμά με) και όλο στο θύμα του θεού γυρνάει που θυμήθηκε να ερωτευτεί την πιο αλλόκοτη ιστορία γιατί, λέει, τους δένει μία απίστευτη χημεία. Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα; Μέσα στη βιλίτσα με τη Λίτσα που είναι μία κουκλίτσα; Ή μέχρι το Δαφνί; Γιατί εκεί θα καταλήξω, ανάθεμα την ώρα που μου χαμογέλασε.

Ένας που ψάχνεται με άλλες γκόμενες ύστερα από ένα χρόνο σχέσης, προσπαθώντας να κρατήσει και μια καβάτζα για τα πρωτοβρόχια, δεν το λες και αλλόκοτη ιστορία. Μάλλον κλασικά εικονογραφημένα το λες. Σόρι που σας ξενερώνω. 

Υ.Γ. Το μόνο παυσίπονο που μπορώ να σκεφτώ για τον έρωτα είναι οι φίλοι και ο καθρέφτης. Στους φίλους λες «έλα να με πάρεις, να με βγάλεις έξω και να με ακούς με υπομονή που θα σου κλαίγομαι όλη νύχτα». Στον καθρέφτη λες «έχεις εμένα, θα σε φροντίσω, θα σε πάω στο Δαφνί, αν χρειαστεί, αλλά πριν από αυτό θα σε βγάλω μερικές βόλτες με τους φίλους σου».


Μυρτώ, γεια σου! Τι κάνεις; Δεν θα σε κουράσω. Είμαι 19 χρονών και είμαι με ένα άτομο που περνάω καλά. Είναι αυτές οι σχέσεις που ο ένας γουστάρει περισσότερο από τον άλλον, μη σου πω ερωτεύεται. Τέλος πάντων, εγώ θέλω να χάσω την παρθενιά μου μαζί του και το θέμα είναι ότι τον γουστάρω αλλά όχι τόσο όσο περιγράφουν φίλες-ταινίες-βιβλία-ουτοπίες. Πιο πολύ γούσταρα τον πρώην μου (πριν 1 χρόνο) παρά εκείνον. Αλλά προτιμώ να την χάσω με κάποιον που με αγαπάει πιο πολύ παρά με κάποιον που εγώ αγαπώ πιο πολύ. Η ασφάλεια, ε; Αλλά την αξίζω κι αυτή μετά την περσινή μόνιμη ανασφάλεια. Κάνω καλά; (Σου στέλνω γιατί βλέπω ότι οι απαντήσεις σου είναι ντόμπρες και «σκληρές» και δεν χαϊδεύεις αυτιά και ίσως είναι αυτό που χρειάζομαι τώρα). Thank you anyway! -Π.Δ.

Υ.Γ. Προβλήματα που ’χει ο κόσμος, ε; Απλώς δεν θέλω να το μετανιώσω, μωρέ.

Εγώ στη θέση σας θα προτιμούσα να τη χάσω με αυτόν που, όταν με αγγίζει, παγώνει ο χρόνος. 

Υ.Γ. Μπορεί αυτός να μην είναι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. 


Υπέροχη Μυρτώ, έχεις σκεφτεί ή έχεις επιχειρήσει να επαναφέρεις τα «Υπέροχα Πλάσματα»; Πώς να είναι άραγε τώρα οι ζωές τους στην Αθήνα; Έχω δει τουλάχιστον 2-3 φορές όλο τον κύκλο των επεισοδίων και τώρα ετοιμάζομαι να τον δω ξανά γιατί μου έλειψαν αυτά τα πλάσματα. Και αν σε ρωτήσει η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού «γιατί να δουν οι άνθρωποι της περιφέρειας ένα σίριαλ που αφορά μόνο τον κόσμο της Αθήνας;» (όπως ρώτησε τότε τον Μπίλυ στο τελευταίο επεισόδιο), να της πεις «γιατί τα υπέροχα πλάσματα έχουν πολλή πλάκα!». Γιατί εσύ έχεις πολλή πλάκα! Με εκτίμηση για τη δουλειά σου και την πένα σου (και δεν το λέω καθόλου τυπικά). Σοφία

Αυτό το γράμμα το δημοσιεύω για να πάρω λίγο τα πάνω μου, που πήγα να ξεκινήσω καινούργια σειρά και χάλασε ο κόσμος. #GamietaioDias# 


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ