- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μυρτούλα μου, είμαι ένας άντρας απεγνωσμένος, έχω μπλέξει τρελά και βλέπω τα όνειρά μου να γκρεμίζονται ένα-ένα. Προσπαθώ να ξεκόψω αλλά νιώθω κάθε μέρα τα μάτια της να χαϊδεύουν την πλάτη μου. Ο λόγος για τη γραμματέα της γυναίκας μου και προϊσταμένης μου! Με κοιτάζει επίμονα στα χείλη και με προκαλεί με τις αισθησιακές, όλο νόημα κινήσεις της. Μου έχει περάσει άπειρες φορές από το μυαλό να ενδώσω, αλλά σκέφτομαι το σούσουρο που θα δημιουργηθεί και κάνω πίσω. Και από την πολλή καταπίεση τελικά πήγα με άλλη! Μια κοπέλα από το λογιστήριο με την οποία γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο και μου έδειχνε από τότε ιδιαίτερη συμπάθεια. Τώρα φοβάμαι μη μαθευτεί η ιστορία και χάσω κάθε ελπίδα να βρεθώ έστω μια φορά μαζί της, με αυτή που έδωσε χρώμα στη μουντή καθημερινότητά μου, αυτή που πραγματικά επιθυμώ. Αλλά η λογίστρια κάνει τα πάντα για να μας καταλάβουν όλοι!
Μυρτώ SOS, φοβάμαι μην τα τινάξω όλα στον αέρα. Τι να κάνω;
Έτσι που τα κάνατε, το μόνο που μένει είναι να πάτε και με τη γραμματέα για να σας φύγει το απωθημένο, ε και σιγά-σιγά να αρχίσετε να φρεσκάρετε το βιογραφικό σας.
Υ.Γ. Μα δεν σας καταλαβαίνω. Αφού το κάνατε που το κάνατε, γιατί δεν το κάνατε με τη γυναίκα που γουστάρετε αλλά με την άσχετη; Όλοι στην ίδια εταιρεία δεν είσαστε;
Μυρτώ! Είμαι σε μια σχέση εδώ και 1 χρόνο. Νιώθω αρκετά ερωτευμένη μα πιο πολύ βαθιά αγάπη για έναν άνθρωπο που μ’ αγαπάει πραγματικά, που έχει μπαρκάρει εδώ και 3 μήνες και είχε κανονίσει να παρατήσει το καράβι και να έρθει στην προχθεσινή μου ορκομωσία, κι ας πήγε τελικά στραβά. Και ενώ θα έπρεπε να μη σκέφτομαι κανέναν άλλον, ξαναβλέπω μετά από 2 χρόνια στο νησί που ορκίζομαι τον Α και σφηνώνεται στο μυαλό μου.
Τον είχα γνωρίσει τελευταίο 6μηνο στη σχολή. Εκείνος νέος δάσκαλος στο νησί, φίλος φίλων μου. Όχι τρελά εμφανίσιμος, αλλά γοητευτικός, κοινωνικός, πρώτος στους χορούς και στα ξενύχτια (το αντίθετο με τη σχέση μου). Κατά τις φίλες μου του άρεσα και ναι, με κοίταζε, αλλά ως εκεί. Και γω από την άλλη, αν και τον είχα προσέξει, δίσταζα να τον προσεγγίσω, γιατί το μάτι του είδα πως έπεφτε κι αλλού. Χαθήκαμε για ένα διάστημα και όταν πήγε να γίνει κάτι ήταν αργά. Μετακομίζαμε και οι 2 από το νησί. Εγώ μόνιμα και πίστευα πως δεν θα τον ξαναδώ. Γι’ αυτό του είχα δώσει ένα γράμμα μιλώντας για όσα ένιωθα, απλά για να ξέρει. Και ξαφνικά εκεί που τον σκέφτομαι έντονα μαθαίνοντας πως είναι στο νησί, ξαφνικά περνά με το αμάξι από μπροστά μου. Σοκ. Το βράδυ βγήκαμε όλοι μαζί. Με χαιρέτησε χαλαρός, είπαμε δυο λόγια και μετά μιλούσε με τις φίλες μας. Εγώ απέφευγα να τον κοιτάξω, αλλά καθόμασταν απέναντι και κάποιες φορές συνέβη, γελώντας και οι δυο αμήχανα. Όλο το βράδυ χόρευε με τη μια και με την άλλη απ’ την παρέα, χορέψαμε λίγο και μαζί, με κοίταζε, αλλά τίποτα. Στο τέλος ήρθε να με χαιρετήσει και είχε ένα ηλίθιο χαμόγελο... με άφησε στο ξενοδοχείο, μου ευχήθηκε και μου είπε «δεν ήξερα πως θα ερχόσουν και εσύ». Ρώτησε μια φίλη μας ποιες θα ορκιστούν και δεν του είπε για μένα. Και ρωτώ: Αν το ήξερε θα άλλαζε κάτι; Όχι. Απλά εγώ έφυγα και έμεινα να σκέφτομαι τις ευκαιρίες που έχασα στο παρελθόν και το λάθος timing που θα έχω πάντα μαζί του.
Τι νόημα έχουν όλα αυτά τη στιγμή που υποστηρίζετε ότι νιώθετε ερωτευμένη (το «αρκετά» κάνω ότι δεν το είδα) με τον άντρα που έχετε στη ζωή σας;
Υ.Γ. 1 Το λάθος timing και οι ευκαιρίες που χάθηκαν διατίθενται μόνο για προσωπική χρήση – ούτως ειπείν, ανάκληση συναισθημάτων και επιστροφή στην πραγματικότητα.
Υ.Γ. 2 Μήπως δεν πολυγουστάρετε την πραγματικότητα;
Ένα χρόνο με ένα χειριστικό παντρεμένο με παιδιά και αφεντικό μου στη δουλειά... Ερωτεύτηκα σφόδρα και άνευ όρων. Τώρα έφυγα με κόπο και κλάμα γιατί από ερωμένη γκράντε με κατέληξε σε κάβα τελευταία. Το να χωρίσω ήταν αυτοσεβασμός και αξιοπρέπεια κι όμως ακόμα περιστρέφομαι σαν δορυφόρος γύρω του. Τώρα αυτός γύρισε στην πρώην του πάλι από τη δουλειά και παράλληλα μου στέλνει μηνύματα τύπου ήσουν όμορφη σήμερα, μου λείπεις κ.λπ. Ξέρω πως νταραβερίζεται με την πρώην γιατί τυχαία τους είδα να χαλβαδιάζονται. Και σε ρωτώ: Είμαι εντελώς ηλίθια που ακόμα πονάω και στεναχωριέμαι; Θέλω να πω, ένας άνθρωπος που λέει ψέματα γιατί να χρωστάει αλήθεια σε εσένα; Και εσύ αφού το είχες δει να έρχεται γιατί να νιώθεις προδομένη;
«Όμως μετά άρχισα να σε έχω ανάγκη… Οι σχέσεις μεταβάλλουν τους ανθρώπους …» (Έλη - Υπέροχα Πλάσματα)
Υ.Γ. 1 Δεν είναι ηλίθιος αυτός που έχει την ικανότητα να συνδέεται με τα αισθήματά του. Αλίμονο αν βγαίναμε χωρίς πένθος από σχέσεις που μας αφορούν.
Υ.Γ. 2 Θα περάσει. Και τότε θα είναι η ώρα να φιλτράρετε τους λόγους που διαλέξατε να ερωτευτείτε το συγκεκριμένο άντρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προκλήθηκε ισχυρό ωστικό κύμα
Ωστόσο, η πραγματικότητα τον διέψευσε
Το hack που δεν σου έμαθε κανείς και το χρησιμοποιείς μια ζωή λάθος
Το βίντεο με τον 64χρονο σούπερ σταρ να κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες προκειμένου να μη βρεθεί στο κενό
Τι αποκαλύπτει μελέτη
Το βίντεο από τις ΗΠΑ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Βίντεο, social και retail media οδηγούν τη νέα εποχή της ψηφιακής διαφήμισης
Και όμως δεν είναι προϊόν ΑΙ
«Τι λες τώρα, τι λες τώρα» - Θλίψη για τον θάνατο του Λορέντζο Καριέρε σε ηλικία 51 ετών
To πρόβλημα δεν αφορά απαραίτητα ένα συγκεκριμένο προϊόν αλλά το είδος του ρούχου
Μόλις στα τελευταία δευτερόλεπτα επέστρεψε στο αρχικό θέμα
Το σχετικό βίντεο έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου
Ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας πήγε τρέχοντας μέχρι το σούπερ μάρκετ και έγινε viral
Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σήμερα σε ηλικία 92 ετών
Η ανάρτηση προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στο TikTok
Όλοι έχουμε δει αυτόν τον... τρικολόρε κύλινδρο έξω από ένα κουρείο, αγνοούμε, όμως, τι συμβολίζουν αυτά τα τρία χρώματα
Η απογοητευτική πορεία στο Μουντιάλ άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» στη Σενεγάλη
Το ζευγάρι θέλησε να κάνει μία ξεχωριστή, εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο
«Είσαι η δύναμή μου» της είπε το κορίτσι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.