Trending Now

Σε είδα... 414

Μοναστηράκι 18/11, κατέβαινα τις σκάλες και με σταμάτησε το βλέμμα σου, καστανός με ακουστικά στα αυτιά...

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 414
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30140-68005.jpg

Μοναστηράκι

18/11, κατέβαινα τις σκάλες και με σταμάτησε το βλέμμα σου, καστανός με ακουστικά στα αυτιά, βγήκα Πανόρμου και σε έχασα, θυμάμαι όμως το βλέμμα, αν το δεις γράψε εδώ.

Κηφισίας

Μαύρο Toyota IQ επί της Κηφισίας 8:30 το βράδυ 15/11, κοιταχτήκαμε στα φανάρια πριν το Χίλτον, μελαχρινή ίσιο μαλλί, ο συνοδηγός στο κίτρινο Smart.

Ερμού

Όμορφο κορίτσι που χόρευες στην Ερμού το «κρασοπίνω» και μας είπες ότι είναι το τραγούδι σου, θέλω να σε ξαναδώ και να στο τραγουδήσω ξανά.

Νέα Σμύρνη

Φοβήθηκες μη χτυπήσω το σκυλάκι σου, που είναι και λίγο χαζό είπες! Με το Yaris μου ανέβαινα ένα στενάκι παράλληλο της Αιγαίου. Δεν έτρεχα όμως… Δευτέρα 12/11 κατά τις 00.30. Θέλω να σε ξαναδώ… νομίζω έχεις το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου… ελπίζω να το δεις και να μου στείλεις email: metiprotimatia@hotmail.gr. Αν όχι, θα τριγυρνάω στα στενά μέχρι να σε ξαναβρώ!

Βάσης-Κορωπίου

3/11 κατά τις 8, οδηγούσες ένα Aygo κι εγώ μηχανή, πήγαμε έως τη Γλυφάδα μαζί, μιλήσαμε, στείλε εδώ angelosglyfada@hotmail.com

Everest

Άγιος Θωμάς, κάποτε πήγες να αλλάξεις ένα 50ευρω στο περίπτερο και σου ’λεγαν είναι πλαστό! Το χαμόγελό σου ομορφαίνει κάθε μέρα μου. 698 7017740

Σταθμός Παλλήνης

Μελαχρινή με τα μαλλιά πίσω, μου έφτιαξες τη μέρα την Κυριακή, ήσουν λίγο πριν στο σταθμό με μια φίλη σου, στείλε στο nikdrummer@yahoo.gr

Σταθμός Κηφισιά

Είσαι κυρία έως 50, έλα να μου διώξεις τη μοναξιά! Είμαι 49, αδέσμευτος. Ντίνος, 698 0475935

ΒOOZE

13/11, φόραγες λευκό μπλουζάκι, ήσουν με δύο φίλες. Εγώ απέναντι με μπλε καρό πουκάμισο. Κοιταζόμασταν. Πρέπει να σε βρω.

Ε22

9/11, βραδάκι. Είσαι μελαχρινός με μουσάκι και φορούσες μαύρη μπλούζα.

Μιλούσα στο τηλέφωνο για μία έκθεση κόμικ. Εσύ καθόσουν στη μέση του λεωφορείου, εγώ στο κάθισμα δεξιά σου, η κοπέλα με τα γυαλιά και το ίσιο μαλλί. Απάντησέ μου εδώ, αν κατάλαβες ποια είμαι.

Σταθμός Καλλιθέας

15/11, 20.00, χαιρετούσες κάτι κοπέλες με βαλίτσες. Μετά πήγες στην αποβάθρα προς Κηφισιά. Αν και είχες πολύ ιδιαίτερο στιλ, εγώ κοιτούσα το πρόσωπό σου. Αναρωτιέμαι, αν θέλει κάποια να σε ξαναδεί πού μπορεί να σε βρει; elenhdelf212@hotmail.com

Χ93

15/11, απόγευμα νωρίς. Στο φανάρι Λένορμαν και Κηφισσού έξω από την Ηλεκτρονική Αθηνών... καθόσουν σε θέση ανάποδα στο λεωφορείο, φορούσες γυαλιά… Ήμουν εκείνη στο γαλάζιο αυτοκίνητο δίπλα στο λεωφορείο που σε κοίταξε. Στείλε εδώ, αν θες daspe100@gmail.com

Socialista

15/11, με κοίταζες, σε κοίταζα και μετά έφυγες σαν τον κλέφτη. Εγώ ήμουν, η κοκκινομάλλα απέναντί σου.

Παξοί - Αντίπαξοι

Σε λένε Χρήστο. Ήσουν στο ίδιο καραβάκι με μένα. Ήσουν με ένα φίλο σου. Είσαι γύρω στα 28, καστανός με φοβερό σώμα. Φορούσες πορτοκαλί μαγιό. Το καραβάκι έφευγε απο την Πάργα. Στο γυρισμό είχε γίνει γλέντι και χόρευε μια γριά. Θυμάσαι; Πλιζ, αν το δεις, στείλε εδώ.

Μετρό

19/11, με το που μπήκα στη στάση Νομισματοκοπείο τα μάτια μου έπεσαν πάνω σου, όμορφη τριαντάρα(;). Κατεβήκαμε Σύνταγμα, αλλά πήγες προς Άγιο Δημήτριο. Αν διαβάζεις τη στήλη, στείλε εδώ. Ήμουν ακριβώς απέναντί σου.

Λεωφορείο 866

15/11, τελευταίο δρομολόγιο των 12… Ήσουν ψηλός, Nike παπουτσάκι, γκρι φόρμα, καφέ δερμάτινο μπουφανάκι. Κατέβηκες στάση Κουνέλια στο Χαϊδάρι. Με καληνύχτισες, και μου έκανες και κομπλιμέντο.  Αν το δεις, απάντησε εδώ…

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 29/10, έβαλες το πόδι σου με αποφασιστικότητα εκεί που έκλεινε η πόρτα για να προλάβει να μπει μέσα ένας ηλικιωμένος κύριος, ο οποίος δεν μπήκε, μπήκα εγώ όμως και χάζευα μέχρι να κατεβω την μπέρτα του Σούπερμαν που ανέμιζε πιασμένη στο γκρίζο φούτερ σου. Μου άρεσες πολύ.

Ν. Ερυθραία

28/10 Κυριακή βράδυ, στο low. Έφυγες ξαφνικά δεν πρόλαβα να αντιδράσω.

Εσύ με την όμορφη κοτσίδα μπορείς να στείλεις mail στο erithraialow@gmail.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ