Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 398

Γεια σας κυρία Κοντοβά, θα σχολιάσω το θέμα του κυρίου Χαράλαμπου του τίμιου.

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 398
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mila-mou-vromika.jpg

Μίλα μου βρώμικα. Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά | 27.06.2012

Γεια σας κυρία Κοντοβά, θα σχολιάσω το θέμα του κυρίου Χαράλαμπου του τίμιου. Ένας τέτοιος άντρας με χιούμορ, λέγειν και γενικά μια τέτοια παρουσία, είναι δίκαιο να είναι μόνος; Ή μήπως οι γυναίκες κοιτάνε μόνο τις «ανάξιες αξίες» (αυτοκίνητο, χρήματα κτλ); Ποια η γνώμη σας; Αν ήμουν λίγο μικρότερη, θα τον προσκαλούσα στο εξοχικό μου. - Μαρίνα

Προτείνω να αφήσετε τους ενδοιασμούς και να τον προσκαλέσετε αμέσως στο εξοχικό σας. Ποτέ δεν ξέρεις. Με 40 βαθμούς Κελσίου, που λιώνει ο τόπος, δεν θα ήταν κι άσχημο να πειραματιστεί με κάποια που της έχουν φυτρώσει τουλάχιστον τα πρώτα δόντια.

Υ.Γ. 1 «Ανάξιες αξίες» ακούω. Μπορείτε να έρθετε μαζί μου στην εφορία και να επιχειρηματολογήσετε υπέρ αυτού, σε λίγες εβδομάδες;

»Γεια σου, Μυρτώ μου. Είχα ετοιμάσει να σου γράψω ένα γράμμα σχετικά με τον Χαράλαμπο τον τίμιο, αλλά αυτές τις μέρες από την Πέμπτη το πρωί μέχρι τώρα,  μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, έχω μια μελαγχολία με το θέμα Κασιδιάρη και πιο πολύ με θλίβει που γυναίκες έλεγαν «καλά να πάθουν». Μα πού έχουμε φτάσει, Μυρτώ;

Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω… - Λίτσα

Κάπως σιτεμένη η επιστολή και πολυπαιγμένο το θέμα, αλλά τη δημοσιεύω μόνο και μόνο για τις ψυχολογικές παραμέτρους μιας μερίδας γυναικών που, όντως, παίρνουν στα σοβαρά την κουλή θεωρία περί μάτσο συμπεριφορών.

»Μυρτούδι... Περνάω τέλεια! Είμαι 22, δεν δουλεύω πια, σπουδάζω στο ΑΠΘ μια ειδικότητα με μηδέν επαγγελματική αποκατάσταση, δεν έχω πολλές αποταμιεύσεις και οι γκόμενοι στη Θεσσαλονίκη είναι κότες, παρόλα αυτά θεώμαι τη ζωή με ευχαρίστηση! Δεν είμαι μαζοχιστής, αλλά δεν θα χάσω το καλοκαίρι μου επειδή κάποιοι δεν ξέρουν πού πάν’ τα τέσσερα και μιζεριάζουν! Τα πρόστυχα φιλιά μου και τις βρώμικες σκέψεις μου! Ααααα και, σε παρακαλώ, ξανακάνε τη στήλη «βρώμικη»!

Αχ, ναι. Ας μη χάσουμε αυτό το γλυκό καλοκαίρι ύστερα από έναν ολόκληρο χειμώνα εγκλεισμού στο Τζουράσικ Παρκ.

Υ.Γ. 1 Ναι, ναι, θα την ξανακάνω βρώμικη, πολύ βρώμικη, αισχρή… Παρ’ τε και τα πρώτα βρωμόλογα: φόρος εισοδήματος… εισφορά αλληλεγγύης…. τέλος επιτηδεύματος… ειδικό τέλος ακινήτων… 8 δις ευρώ. Πιο hardcore κι από γερμανικές τσόντες.

Υ.Γ. 3 Ορίστε μου επιτέλους με κάποιον τρόπο το τι είναι βρώμικο και τι όχι στο μυαλό σας, λαμβάνοντας υπόψη το χαρακτήρα, το ύφος και την ανατροφή της στήλης. Μου καίτε τον εγκέφαλο.

»Μυρτώ μου, καλησπέρα, σου στέλνω αυτό το mail αφενός γιατί θέλω κάπου να πω τον πόνο μου και αφετέρου ως αντίλογο στην προηγούμενη δημοσίευση για τους εμμονικούς ανθρώπους. Επειδή έχω βρεθεί και εγώ στη θέση της κοπέλας, θέλω να πω τα εξής: Πρώτον, πόσο καιρό έκανε ο κύριος να δηλώσει την ενόχλησή του; Του δικού μου του πήρε έξι μήνες(!) και δώσε εγώ μηνύματα, σκεπτόμενη ότι δεν τα παίρνει ή ότι έχει αλλάξει διεύθυνση, για να πάρω ως απάντηση κάποια στιγμή ότι ενοχλώ. Σώπα, ρε φίλε, και δεν μπορούσες να το πεις από το πρώτο μήνυμα, μετά απέκτησες αρχίδια; Δεύτερον, από πού την έπαθε την εμμονή η κοπελιά; Μήπως βοήθησε και ο φίλος μας όταν ήταν αδέσμευτος και τώρα που βρήκε κοπέλα τού κάνει χαλάστρα; Άι σιχτίρ, πια, βαρέθηκα πάντα οι άντρες να βγαίνουν λάδι και οι γυναίκες τρελές!

Υ.Γ. 1 Τα είπα και ξαλάφρωσα πια.

Υ.Γ. 2 Όταν στείλετε το Δαφνί να με μαζέψει, πέστε τους ότι θέλω κρεβάτι δίπλα στη συμπαθούσα, κοινά βιώματα, βλέπεις, να συζητάμε να περνάει η ώρα.

Σε φιλώ. -Μ.

Μα κι εσείς, δεν βαρεθήκατε να στέλνετε μηνύματα επί έξι μήνες; Αν κρίνω από τις εξελίξεις του δικού μου τελευταίου εξαμήνου, μπορώ να σας πω με σχετική βεβαιότητα ότι όσο το μυαλό σας επέμενε να μοιράζεται με τον τύπο έναν –στιγμιαία;– κοινό πλανήτη, εκείνος είχε ήδη πετάξει σε άλλο. Και δεν εννοώ αποκλειστικά το γκομενικό, αλλά τις δραματικές αλλαγές που μπορεί να συμβαίνουν στη ζωή μας και στη σκέψη μας, ακόμη και σε διάστημα 20 ημερών.

»Το καλοκαίρι είναι ζεστό και τα λεφτά μου λίγα/ Δεν περισσεύουν τα ευρώ ούτε για μια μαρίδα/ Μου ’ριξαν κλώτσο απ’ τη δουλειά/ Με έδιωξε κι η καλή μου/ Γι’ αυτό γύρισα στη μαμά και παίζω το πουλί μου!

Αφιερωμένο, Μυρτώ μου, σε όσους βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με μένα και τα παίρνουν στο κρανίο με όλες αυτές τις μαλακίες που ακούνε γύρω τους για διακοπές, ποτάκια και νησιά. - Ο δεν-έχω-στον ήλιο-μοίρα

Έχετε. Θα σταδιοδρομήσετε στη στιχουργική και θα κάνετε καριέρα με new age μαντινάδες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ