Trending Now

9 apps που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες

Ακόμα κι οι απανταχού celebrities θα ζηλέψουν!

Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ετοίμασες τις βαλίτσες σου, πήρες φορτιστές, powerbanks και selfiesticks. Πολύ ωραία. Είσαι πανέτοιμος/η να βγάλεις τόσες φωτογραφίες και βίντεο που οι φίλοι σου να λένε «ήμαρτον». Εμείς δεν ανακατεύομαστε στα προσωπικά σας, αλλά είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε μερικά ωραιότατα ΔΩΡΕΑΝ apps που μπορείς να κατεβάσεις και να απογειώσεις τις φωτογραφίες σου.

1. Boomerang

image

Είναι app που ανήκει στο Ιnstagram και δημιουργεί μικρά βίντεο των 5 δευτερολέπτων τα οποία παίζουν μπρος-πίσω σαν gif. Την κατάλληλη στιγμή και με τη δική σου φαντασία θα δημιουργήσει φανταστικά πράγματα.

2. Prisma

image

Για τους λάτρεις της τέχνης. Ένα app που δεν επιβαρύνει τη μνήμη του κινητού καθώς κάνει upload τη φωτογραφία σου στην πλατφόρμα του και την μετατρέπει εκεί σε πίνακα του αγαπημένου σου ζωγράφου. Θες σουρεαλισμό, εξπρεσιονισμό, νατουραλισμό; Όλα τα έχει το μαγαζί. Θα το βρεις δευτερο στα πιο δημοφιλή του App Store (κάτω από το Pokémon GO). Λειτουργεί όμως μόνο με σύνδεση internet.

3. Mirrorly

image

Ιδανικό για καλλιτεχνικές φωτογραφίες που καθρεφτίζουν το ειδυλλιακό τοπίο, τον άλλο σου εαυτό, τη σκοτεινή σου πλευρά και πάει λέγοντας. Χρησιμεύει και σε περίπτωση που έχεις πάει μόνος/η διακοπές και νιώθεις μοναξιά στις φωτογραφίες.

4. Polarr

image

Δεν τη λες και παιχνιδάκι αλλά ακριβώς επειδή μοιάζει με το Photoshop σου επιτρέπει να επεξεργαστείς πλήρως τις φωτογραφίες σου και φυσικά να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

5. CreamCam

image

Η απόλυτη κλεψιά για να βγαίνεις αψεγάδιαστος/η στις φωτογραφίες. Αυτή η εφαρμογή κάνει ένα γρήγορο ρετουσάρισμα στην όψη της επιδερμίδας, κάνοντάς την να μοιάζει αλαβάστρινη. Μην πάρετε καλλυντικά μαζί σας κορίτσια στις διακοπές. Βγάλτε όσες αναμνηστικές φωτογραφίες θέλετε με αυτό το app.

6. Poto

image

Αν έχεις ακόμα περισσότερο ελεύθερο χρόνο τον οποίο θες να σπαταλήσεις προσηλωμένος στην οθόνη του κινητού σου, τότε δεν έχεις παρά να κατεβάσεις και το Poto, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τα δικά σου memes.

7. Hyperlapse

image

Ακόμα μια εφαρμογή του Instagram που μας έχει ξετρελάνει. Αν χάζευες timelapse βιντεάκια στο ίντερνετ και ζήλευες, τώρα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου! Δοκίμασέ το και δε θα ξεκολλάς ούτε εσύ.

8. Foodie

image

Κι επειδή ο ανταγωνισμό στο instagram και γενικώς τα social media είναι μεγάλος, για να ισοπεδώσεις φίλους και συναδέλφους, φωτογράφισε ό,τι τρως και ό,τι πίνεις με το Foodie. Σημείωσε σε παρακαλώ ότι διαθέτει και ειδικά φίλτρα για κάποιες κατηγορίες, όπως οι μπύρες ή τα κοκτέιλ.

9. MSQRD

image

Εντάξει αυτό δε θα απογειώσει τις φωτογραφίες σου, είναι απλά για χαβαλέ αλλά δεν γινόταν να μη το βάλουμε. Δε θα σου πω πολλά, κατέβασέ το και θα δεις!