Trending Now

Σε είδα...547

Τατόι Στα Βασιλικά Ανάκτορα την Κυριακή, έκανες βόλτα με το σκύλο σου

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 547
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
114132-254004.jpg

Μετρό Αιγάλεω

Ήσουν με έναν ψηλό, είσαι κοκκινομάλλα με τζιν, κοιλίτσα έξω, σκούρα μπλούζα, κοιταζόμασταν. mick77792@hotmail.com

Τατόι

Στα Βασιλικά Ανάκτορα την Κυριακή, έκανες βόλτα με το σκύλο σου. Τζιν, πράσινο μπουφάν και σταράκια. Πας κάθε Κυριακή; Θα σε κάνω βασίλισσα.

 

Εξάρχεια

Βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία, Παρασκευή πρωί. Μελαχρινή που κοίταζες τα βιβλία του Μπουκόφσκι, πόσο θα ’θελα σε είχα δίπλα μου να μου διάβαζες κάθε βράδυ. Θα πηγαίνω μέχρι να σε ξαναδώ.

 

7 jokers

Πέμπτη βράδυ, καθόσουν μπροστά στον dj και τις δύο φορές που πήγα τουαλέτα τα χείλια μου οριακά ακούμπησαν τα δικά σου και το βλέμμα σου με τρέλανε. Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί η έλξη μας να μείνει εκεί. Αν το δεις, θα περιμένω να μου λύσεις την απορία. Η καστανή με το μαύρο φόρεμα.

 

KFC Γλυφάδας

Περιμένω στην ουρά και ξαφνικά σε βλέπω να στριμώχνεσαι δίπλα μου να παραγγείλεις. Ήσουν με 3 φίλους σου και ένιωσα τα βλέμματά μας να διασταυρώνονται. Πώς μπορώ να σε ξαναδώ;

 

Acro

Παρασκευή 13/11, μαύρη δερμάτινη φούστα και χαμόγελο που τρελαίνει, χόρευες με τη φίλη σου μπροστά, κοιταζόμασταν αλλά δεν τόλμησα να σου μιλήσω. Ο ψηλός με το μπλε πουκάμισο, στείλε εδώ.

 

White Spoon

Σάββατο, μπαίνεις στο μαγαζί να βρεις να κάτσεις με ένα φίλο σου. Εσύ ψηλός μελαχρινός με γκρι μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Εγώ η κοντούλα με το μαύρο σγουρό μαλλί. Δεν μπορούσα να μη σε κοιτάζω μέχρι που έφυγες, νομίζω το ίδιο και εσύ. Επικοινώνησε εδώ, σε παρακαλώ. 

Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVSE, κενό και το μήνυμά σου στο 54344. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ


Ξέρεις εσύ...

Κρύωνα χθες που κοιμήθηκα μόνος μου. Ξέρω πως αν ήσουν δίπλα στο κρεβάτι Λ. δεν θα συνέβαινε αυτό.

Αχ ακορντεονίστα μου εσύ, μ’ έχεις τρελάνει.

Πότε θα γυρίσεις να μου πεις πως δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εμένα, Μαρία μου;

Μπουμπού μου, θέλω να είμαστε πάλι μαζί, μου έχουν λείψει οι πατούσες σου.

Γράψε για το ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVXE, κενό και το μήνυμά σου στο 54344. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ