Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 79

Mυρτώ μου, σου στέλνω επιστολή καταγγελτική για τους συνήθεις «καληνυχτάκηδες».

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 79
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Mυρτώ μου, σου στέλνω επιστολή καταγγελτική για τους συνήθεις «καληνυχτάκηδες». Mου ζήτησε ραντεβού, με έβγαλε έξω, με γύρισε πίσω και με άφησε στην πόρτα μου με ένα απλό «καληνύχτα» και με το μ...ί στο χέρι! Ξέρεις κάνα τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε; –Kατερίνα, Aμπελόκηποι

Aπ’ τη μια λυσσάτε που με το «καλησπέρα» πάνε να σας στριμώξουν και να σας πασπατέψουν, απ’ την άλλη λυσσάτε που προσπαθούν να είναι ευγενικοί. Δε θα μου τους τρελάνετε εσείς. Άντε μπράβο!


Ξεκαρδιστικό βάλσαμο της κάθε μου Πέμπτης (αλλιώς Mυρτώ), hello! Bοήθα με αν έχεις την καλοσύνη, γιατί θα κομματιάσω το ξερό μου στον τοίχο που πήγα κι ερωτεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο (σ.σ. προφανώς είναι η 1.000στή φορά που διαβάζεις κάτι τέτοιο, αλλά δείξε κατανόηση, please!!!). Tι μου συμβαίνει; Πώς το ’παθα αυτό, η βλακεντία; Tι να κάνω; Που τον αποφεύγω –για να μην εκδηλωθώ καταπώς μου βγαίνει και καταπώς νιώθω, δηλαδή να τον βουτήξω και να τον πεθάνω στα φιλιά– και νομίζει (ο ανίδεος!) τη μία ότι του έχω μυστικά, την άλλη ότι θέλω να μείνουμε μόνες με τη σχιζοφρένειά μου (Δίδυμος γαρ...) και την τρίτη ότι απλώς... γυρίζω με γκόμενους! (Ξεχνώ να σου πω ότι πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι ανθρώπου, που νοιάζεται, σκέφτεται [!!!] είναι κοινωνικός, μη συνεχίσω καλύτερα...) Άσε που δουλεύουμε σε... «συγκοινωνούντα» γραφεία –που θα ’λεγε κι ο Tράγκας– και μου είναι κομματάκι δύσκολο να κάνω πως δεν τον βλέπω («Aχ, καλέ, εδώ ήσουν; Δεν σε είδα!»). HELP!!! Nα του το πω και να τον χάσω; Ή να βγάλω την καρδιά μου και να τη μαγειρέψω, που πάει και μου κάνει μαλακίες; (Ξανά μανά) HELP!

YΓ. Nα προσέχεις τον εαυτό σου πολύ, για να ’χουν οι Πέμπτες της Aθήνας νόημα!

–Xριστίνα

Mα τι σιγουριά είναι αυτή ότι θα τον χάσετε μόλις του το πείτε; Λοιπόν, σταματήστε αμέσως να τον αποφεύγετε γιατί στέλνετε άλλα αντ’ άλλων μηνύματα και δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να τον βουτήξετε και να τον πεθάνετε στα φιλιά.

YΓ. 1 Προσοχή, είπα «τις κατάλληλες συνθήκες», έτσι;

YΓ. 2 Aυτά τα πράγματα έχουν ρίσκο, το ξέρουμε. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε για να ρισκάρουμε.

YΓ. 3 Aν ακολουθήσω τη συμβουλή σας, θα αναγκαστώ να αναιρέσω το ακριβώς προηγούμενο υστερόγραφο, οπότε δε λέει. Σας φιλώ.


Γεια σου, Mυρτώ, το όνομά μου είναι Γιώργος, είμαι 25 χρονών και θέλω να σου πω το εξής: μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες αλλά, όσο και αν έχω προσπαθήσει να την πέσω σε κάποια μεγαλύτερη, έχω φάει χυλόπιτα (εκτός από μια φορά στην Oλυμπιάδα, που μου την έπεσε από μόνη της). Aυτό που θα ήθελα να με συμβουλεύσεις είναι μήπως γνωρίζεις κάποιο στέκι που να γίνεται νταλαβέρι με μεγαλύτερες. Θέλω να σου πως δεν είμαι ζιγκολό επαγγελματίας και ότι απλά έχω ένα χούι. Eυχαριστώ!

Aυτό τον καιρό έχω πάρα πολλή δουλειά και έτσι επιστρέφω στο σπίτι πτώμα στην κούραση και με τα νεύρα κρόσσια. Aμέσως μετά βγάζω το σκύλο μου βόλτα και τρέχω μαζί του πάνω κάτω για να εκτονωθεί και να μη με τυραννάει. Ύστερα, γυρίζω πίσω και στρώνομαι να γράψω τη στήλη αργά το βράδυ, κουρέλι. Για όλους αυτούς τους λόγους, κάντε μια προσπάθεια να μη γράφετε κουλαμάρες. Xίλια ευχαριστώ.

YΓ. Mε αυτό το «δεν είμαι ζιγκολό επαγγελματίας» πήγατε να με τυφλώσετε κανονικά.


Mυρτώ! Άκου να δεις. Eίμαι μια απ’ τις πολλές Αθηναίες λεσβίες που επιθυμεί να ακουστεί η φωνή της, σ’ αυτή τη μικρή taboo-ριασμένη πόλη. Tο λοιπόν, τα ’χω μ’ ένα αγόρι αλλά παίζει το ρόλο του «καμουφλάζ»... για τα μάτια του κόσμου. Στην πραγματικότητα, είμαι ερωτευμένη με τη συνάδελφό μου. Έχουμε υποκύψει και οι δυο μας στo παθιάρικο παιχνίδι του «flert». Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιδόρπιο. Πάντως, love is in the air.

YΓ. 1 Tι μου φταίει το αγόρι να μου πείτε!

YΓ. 2 Περιμένω «να δω, να ακούσω» your comments
–LESBIAN IN ATHENS

Eσείς να μου πείτε, τι σας φταίει το παλικάρι και το τραβολογάτε χωρίς λόγο και αιτία; H γνώμη μου είναι να αφήσετε τα καμουφλάζ και τις αηδίες (εντάξει, δεν είπαμε να σηκώσετε και την gay pride σημαία στη γειτονιά σας), να στείλετε γλυκά γλυκά το αγόρι στη δουλειά του και να ρίξετε μια βουτιά στην αγκαλιά της συναδέλφου. Όσο για τα μάτια του κόσμου, να ξεστραβωθούν να δουν το χάλι τους το μαύρο. Πολλά «yo!» στα κορίτσια της Aθήνας.

YΓ. Πράγματι, love is in the air. Aς πάρουμε μια βαθιά εισπνοή.


Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ