Trending Now

Σε είδα...324

Rebound 13/11 χορέψαμε το “Do you love me”, όμορφη μελαχρινή, άσπρο μπλουζάκι

Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 324
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Rebound

13/11 χορέψαμε το “Do you love me”, όμορφη μελαχρινή, άσπρο μπλουζάκι, τιράντες, καρό παντελόνι, θέλω να σε ξαναδώ, στείλε  sundaymorningfix @hotmail.gr

Ζωγράφου

Oδός Μυκόνου, 12/9 Κυριακή, με βοήθησες να ξεκινήσω το αμάξι που είχε κολλήσει στην ανηφόρα, ήσουν πολύτιμος, elenxartz@yahoo.gr

Liar Man

12/11, Βικτώρια, επειδή το «δεν γίνεται» δεν σημαίνει «δεν θέλω», αν όντως θέλεις, δώσε μια ευκαιρία, 693 6602034, Βαγγέλης

Κούκλες

30/10, μελαχρινέ με το ξυρισμένο κεφάλι και το κοντό μούσι, έλαμπες όταν χαμογελώντας τραγουδούσες Whitney Houston. Σ.

Ψιτ Γατόφιλε!

Ακόμα περιμένω να μου αφιερώσεις το γατοβιβλίο σου και λίγο χρόνο. Ξέρεις πολλά. Τι κάνει νιάου νιάου;

224

Στάση απέναντι από την ΑΣΟΕΕ, με ρώτησες ποιο λεωφορείο πάει Ομόνοια, πήραμε 224, με κοίταξες και σου είπα «εδώ κατεβαίνεις», το πιο χαριτωμένο χαμόγελο της Αθήνας, zedrep@hotmail.gr

Odeon Starcity

Έχει καιρό να μου κόψει το εισιτήριο η… Keira Knightley από τη Μυτιλήνη! Πού πήγε; odeon guy@gmail.com

Ελευθερίου Βενιζέλου

Κάθε πρωί στη στάση Αντιγόνης σε βλέπω με το τσαντάκι σου, ξανθιά με μπούκλες… είμαι ο τύπος με την κοτσίδα, πεθαίνω να σου μιλήσω.

Λεωφορείο

Προς Γλυφάδα 5/11, μιλήσαμε για το βιβλίο του Κρισναμούρτι που διάβαζα, τι θα ’λεγες να συνεχίζαμε το θέμα; 697 2794042

Μετά το θέατρο

Σε καφέ με τις φίλες σου, σώσε με, σε παρακαλώ! Στείλε εδώ.

FB

Έχω και θα έχω ακόμα το τελευταίο σου μήνυμα, πριν 3 μήνες στο FB… θέλω να σε ξαναδώ, πού είσαι…

Μετρό

Σύνταγμα-Κεραμει-κός, είσαι κούκλα και μ’ αρέσεις, κόκκινες σγουρές ανταύγειες και σκούρα μάτια, κατάλαβες αλλά δεν μου έδωσες σημασία…

Mετρό

Απόγευμα Τετάρτης, διάβαζες A.V., κατέβηκα Εθνική Άμυνα, μου ’δωσες ανυποψίαστη τη σελίδα «Σε είδα»! Πού θα σε δω; Αλέξανδρος, bongiorno pringipesa!

Γκάζι

Παρασκευή 29/10 σε είδα, μιλήσαμε, γνωριστήκαμε… είσαι πολύ γλυκιά… όταν έμαθες ότι είμαι 34 ετών έκανες πίσω… σου φαίνονται πολλά; 693 0225523

Ερμού

Είσαι η γυναίκα της ζωής μου, σε είδα και ξετρελάθηκα, 698 1277963

 

Τραμ ΣΕΦ

Παρασκευή βράδυ 5/11 μπήκες και τα ’χασα! Σε κοιτούσα συνέχεια, αν ενδιαφέρεσαι, γράψε εδώ.

 

Μετρό

Αμπελόκηποι, Τρίτη 9/11 στις 11.00. Βγήκαμε μαζί από το μετρό, εγώ μελαχρινός ψηλός. Φορούσες μποτάκια Pepe, φόρμα και κοντό δερμάτινο! Θέλω να σε ξαναδώ, Sporty Girl! Ραντεβού απέναντι από το νοσοκομείο όπου έστριψες, Τρίτη ίδια ώρα; Απάντησε στο site!

 

Blue star Naxos

7/11 μεσημέρι, καθόμασταν πάνω στο κατάστρωμα σε διπλανά τραπέζια, ήρθες τουαλέτα μετά από εμένα, κοιταχτήκαμε αλλά χτύπησε το κινητό μου και έφυγα... σε περίμενα και έξω όταν φτάσαμε, αλλά βγήκες με παρέα και παρότι με κοίταξες δίστασα να σου μιλήσω. Νομίζω ότι αφήσαμε κάτι στη μέση...

 

Μοναστηράκι

30/11, Σάββατο μεσημέρι. Εσύ πράσινα All Star, εγώ με 2 φίλες. Πέρασες από δίπλα μου και συνέχισες να με κοιτάς για πολλά μέτρα, όπως κι εγώ.

 

Προαστιακός

Πειραιάς-Κιάτο, Σάββατο 13/11, 12.06. Μπήκαμε και οι δύο στον Σταθμό Λαρίσης. Κατέβηκες Μαγούλα μαζί με φίλη σου.

Ταξί

Σε πήρα κούρσα στις 14/11 από Βουκουρεστίου, 12 παρά το βράδυ για Κολωνάκι πάνω από τον Άγιο Διονύση. Όταν σε άφηνα με ρώτησες πού θα μπορούσες να με ξαναβρείς αν με χρειαζόσουν και γω, επειδή δουλεύω σπάνια το ταξί, σου έδωσα το τηλέφωνο του ραδιοταξί. Αν χρειαστείς το τηλέφωνό μου το έχω γράψει στην αγγελία μου στο site της Α.V.

POCO A POCO

13/11, άσπρη μπλούζα και τζιν, κίτρινο κομπολόι, ασημί Sony Ericsson, ήσουν με δύο φίλους, με κοίταξες και σε κοίταξα κάποιες φορές… πίσω σου ήμουν, περίπου.

Αν θες… 

 

Βρεττός

12/11, έπινες ροζ λικέρ με ένα φίλο σου, καστανή με υπέροχα εκφραστικά μάτια. Κοιταχτήκαμε μερικές φορές, θα ήθελα κι άλλο. Η μελαχρινή πίσω από το μπαρ. Στείλε εδώ.

Συγγρού

Σάββατο απόγευμα, 13/11. Η πρώτη κούρσα της ημέρας ήσουν. Πήγαινες Ακρόπολη, σε κοιτούσα από τον καθρέφτη, αναστέναξες κάνα δυο φορές. Γιατί άραγε;

Odeon Starcity

RED, 12/11, 23.15. 15 M θέση. Πάνω στο στρίμωγμα για να περάσεις στη θέση σου κοιταχτήκαμε. Μου χαμογέλασες τόσο γλυκά που δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ στην ταινία. Μου χρωστάς σινεμά.

Θεμιστοκλέους

Παρασκευή 12/11, κατά τις 9 το βράδυ. Περπατούσες χέρι–χέρι με την κοπέλα σου και φαινόσουν τόσο… χάι! Ζήλεψα!

Μετρό

Αττική, Κυριακή 14/11. Κατεβήκαμε μαζί, αλλά σ’ έχασα μέσα στον κόσμο. Είσαι μελαχρινός και φορούσες άσπρο μπλουζάκι «προεδρική φρουρά»! Στείλε!

Πεζόδρομος Θησείου

Μικροκαμωμένη μελαχρινή, πουλάς κοσμήματα. Μιλήσαμε λίγο, αλλά μετά κώλωσα. Ο τύπος με το πίρσινγκ στα χείλια

Village, Mall

Χασκογελούσες με τις φίλες σου ενώ βλέπατε τη «Μεταφυσική δραστηριότητα», Πέμπτη 11/11. Εσύ ξανθιά, εγώ καστανός, γαλάζια μπλούζα.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Χαριλάου Τρικούπη. Κατάλαβα ότι με κοίταζες έντονα αλλά βιαζόμουν πολύ. Πηγαίνω συχνά οπότε, μάλλον θα σε ξαναδώ... εκτός αν μου στείλεις μήνυμα.

 

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Kυριακή μεσημέρι. Στο τραπέζι στο βάθος. Εγώ η μελαχρινή με τους τεράστιους κρίκους. Δεν είπα ευχαριστώ για το κέρασμα. Ντράπηκα. Πηγαίνεις συχνά; Απάντα εδώ.

ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ

Mokai, Σάββατο μεσημέρι. Καθόσουν στο διπλανό τραπέζι με μια φίλη σου. Εγώ με ζευγάρι φίλων. Έπαιζες με τη μικρή. Έχεις πολύ ωραίο βλέμμα. Βασικά έκανα λάθος που δεν σου μίλησα αφού μου άρεσες πολύ. Τι λες για το άλλο Σάββατο;

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Έξω από το εκλογικό τμήμα. Σε άκουσα που μιλούσες για μένα με το φίλο σου αλλά ήμουν με τον πατέρα μου οπότε δεν γινόταν. Συχνάζω στα flo. Kάθε Κυριακή πρωί συγκεκριμένα, χωρίς τον μπαμπά μου.

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Ξανθιά αδύνατη με All Star. Στον τρίτο όροφο πριν 10 μέρες ήρθα επίσκεψη στον αδερφό μου. Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου. Ο ψηλός με την καπαρντίνα.

ΚΑΦΕ ΑROMA

Σε κοιτάω, με κοιτάς, αλλά γιατί πρέπει να είσαστε πάντα τόσο μεγάλη ανδροπαρέα. Και τι να κάνω δηλαδή; Nα έρθω εγώ να σου μιλήσω; Ξέρω ότι διαβάζεις ATHENS VOICE. Για να δούμε...

THE MALL

Αrtisti Italiani. Καθόσουν για καφέ με το φίλο σου. Εμείς το ζευγάρι απέναντι. Είστε να κάνουμε παρέα; Σαββάτο πρωί θα είμαστε εκεί. Γύρω στις 11.

ΣΤΑΘΜΟΣ, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παλιά σε έβλεπα πιο συχνά. Τώρα τι γίνεται; Άλλαξες ώρες; Η κοκκινομάλλα με την τεράστια τσάντα που σου ζήτησε φωτιά. Θυμάσαι, και αφήσαμε και τη συζήτηση στη μέση.

ΣΟΛΩΝΟΣ

Όλο έξω είσαι και καπνίζεις. Κόψ’ το, βρε γλυκό μου αγόρι. Η απέναντι που λιώνει για σένα

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ

Κάθε Κυριακή σε βλέπω και παίζουμε μπάλα. Αλλά εδώ και δύο Κυριακές δεν φάνηκες. Γιατί;

 

CELESTINO

Παρασκευή βραδάμιση. Περίμενες έξω. Εγώ απέναντι περίμενα ταξί. Πολλή ώρα. Κοιταζόμασταν συνέχεια, αλλά κανείς δεν μίλησε. Πόσο θα ήθελα να επανορθώσουμε!

ODEON STARCITY

Πέμπτη 4/11, είσαι ταξιθέτρια, καστανή με γυαλιά και τραγουδούσες το τραγούδι των τίτλων του “Social Network”. Στείλε εδώ!

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Παρασκευή 5/11. Καθόσουν έξω και κάπνιζες. Είσαι μελαχρινός, είχες μαζί σου βιολί. Η κοκκινομάλλα που σου χαμογέλασε!