TV & Media

MasterChef: Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τι συνέβη με την κάρτα ασυλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες του MasterChef 6
Οι παίκτες του MasterChef 6 © YouTube

MasterChef: Ανατροπές στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας - Η Φανή νίκησε το Mystery Box, προκάλεσε και ηττήθηκε από τον Γιάννο - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Νέα εβδομάδα στο MasterChef, νέες προκλήσεις για τους διαγωνιζόμενους. Στο χθεσινό επεισόδιο, οι κριτές καλωσόρισαν τους παίκτες στην «πράσινη» εβδομάδα με το τεστ δημιουργικότητας να βρίσκει νικητή τον Πάνο.

«Το χρειαζόμουν σίγουρα αυτό το ψυχολογικό boost. Έκανα καλό ξεκίνημα, μετά κάπου λίγο χάθηκα, είχα πέσει και ψυχολογικά πάρα πολύ. Σκεφτόμουν τα δικά μου, σκεφτόμουν το έξω. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, έχω χάσει τον πατέρα μου. Είναι ζόρικο, όπως και να το κάνεις. Ήμουν και μικρός 18 χρονών και με επηρέασε πάρα πολύ στη ζωή μου, όταν έγινε. Σίγουρα με πόνεσε και με πονάει ακόμα. Πάντα το σκέφτομαι. Ξέρω ότι με προσέχει, οπότε συνεχίζουμε έτσι».

 

MasterChef 2022 | Μια προσπάθεια ξεχώρισε στο Τεστ Δημιουργικότητας!

 

Στο Mystery Box που ακολούθησε, η Φανή έκανε την καλύτερη προσπάθεια και προκάλεσε τον Γιάννο σε μαγειρική μονομαχία, προκειμένου να του αποσπάσει τη κάρτα μόνιμης ασυλίας, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Γιάννος είχε καλύτερο πιάτο και έτσι κράτησε την ασυλία του ενώ η Φανή οδηγήθηκε κατευθείαν στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση συμπλήρωσαν οι Ελισάβετ, Μάριος και Βασιλική που είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

 

MasterChef 2022 | Ποιοι παίκτες θα αναμετρηθούν αύριο για την παραμονή τους στο παίχνίδι;

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ