TV & Media

MasterChef: Αλλαγή κατόχου στην κάρτα ασυλίας - Οι υποψήφιοι

Η έκπληξη με τους υποψηφίους

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάστερ Σεφ Ζευγάρι
Το ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef © Instagram

MasterChef: Νέα κάτοχος της κάρτας ασυλίας η Ελπίδα - Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ακόμα ένα επεισόδιο MasterChef με πολλές εκπλήξεις. Αλλαγή στον κάτοχο της κάρτας ασυλίας, μάχες στο Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας αλλά και τρεις υποψήφιοι-έκπληξη προς αποχώρηση.

Στο Mystery Box βγήκαν καλύτερα πιάτα αυτά των Γιάννου, Ελπίδας, Τζόναθαν και Σταύρου αλλά νικήτρια τελικά αναδείχθηκε η Ελπίδα, παίρνοντας τα πλεονεκτήματα για το τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε.

Τα πλεονεκτήματα της Ελπίδας ήταν τα εξής:

  • Να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει ή όχι στη δοκιμασία
  • Να δώσει ή 5 ή 10 υλικά στους παίκτες, έξτρα από τα καρότα που είναι το βασικό υλικό και τα υλικά που έχει πάντα ο πάγκος
  • Να προκαλέσει, αν θέλει, τον Βασίλη για να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας που εκείνος κατέχει. Αν το κάνει, οι δυο τους θα μαγειρέψουν στην ίδια δοκιμασία με τους υπόλοιπους παίκτες, στον ίδιο χρόνο αλλά θα έχουν και οι δύο από 10 υλικά, συν τα καρότα και τα υλικά του πάγκου. Μάλιστα αν η Ελπίδα ηττηθεί θα πάει κατευθείαν στη δοκιμασία αποχώρησης

Όντας «κόκκινη», η Ελπίδα βοήθησε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας και έδωσε τα περισσότερα υλικά σε εκείνους. Μάλιστα, έκανε την... ανατροπή και αποφάσισε να μαγειρέψει στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας προκαλώντας τον Βασίλη σε μαγειρική μονομαχία για την κάρτα ασυλίας.

Το αποτέλεσμα την δικαίωσε αφού το πιάτο της ήταν καλύτερο από αυτό του Βασίλη και έγινε η νέα κάτοχος της κάρτας ασυλίας. Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Μάριος της κόκκινης ομάδας.

Ως προς τα χειρότερα πιάτα, Βασιλική, Καλλιόπη και Γιώργος θα μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως φάνηκε, ωστόσο, στο trailer της Τρίτης, η Ελπίδα έκανε χρήση της κάρτας, έσωσε την Ελπίδα και στη θέση της κατέβηκε ο Δημήτρης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ