TV & Media

Σασμός: Γιατί η Σοφία φθάνει στην απιστία - Πώς αντιδρά η Στέλλα

Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκαλύπτει

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σασμός: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη υποδύεται τη Σοφία, τη μητέρα της Στέλλας
Σασμός: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη υποδύεται τη Σοφία, τη μητέρα της Στέλλας © YouTube/Alpha TV

Στη σειρά «Σασμός» η Σοφία ρίχνει κέρατο στον άνδρα της, Τάσο, και η Στέλλα διαλύεται μόλις μαθαίνει για την απιστία της μητέρας της.

Ο «Σασμός» φέρνει «φουρτούνες» για τη Στέλλα στα επόμενα επεισόδια. Η μητέρα της, Σοφία, έχει εραστή. Η απιστία αποκαλύπτεται. Ο γάμος της με τον Τάσο περνά μεγάλη κρίση, με το διαζύγιο να αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές για τους γονείς της Στέλλας.

Το πρότυπο οικογένειας που είχε η πρώην του Αστέρη, καταρρέει μέσα σε μια στιγμή. Το κέρατο που ρίχνει η Σοφία στον Τάσο αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια και η Στέλλα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αλήθεια που θα την καταρρακώσει.

Τα μηνύματα, πάντως, για την κρίση στη σχέση τους μόνο λίγα δεν ήταν. Όταν σε ένα ζευγάρι ακούγονται φράσεις τύπου «σου αφαιρείται ο λόγος», μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα, και η απιστία βρίσκεται κοντά.

Σασμός: Γιατί η Σοφία ρίχνει κέρατο στον Τάσο - Τι είπε η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη για την απιστία

Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη, που υποδύεται τη Σοφία, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός». Σε δηλώσεις της στο περιοδικό «7 Μέρες TV» εξήγησε ποιοι λόγοι ώθησαν τη μητέρα της Στέλλας στην απιστία.

«Ο γάμος της Σοφίας με τον Τάσο αντιμετωπίζει μεγάλη φθορά. Εκείνος, ως συνταξιούχος, έχει αράξει. Εκείνη, νεότερη και δραστήρια, βρίσκεται ακόμη σε δημιουργική περίοδο. Έχουν καταντήσει συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι» αναφέρει για τη σειρά «Σασμός».

Και προσθέτει: «Για τη μικρή (σ.σ. Στέλλα), ο πατέρας της παραμένει η μεγάλη της αδυναμία, είναι το κορίτσι του μπαμπά. Η Σοφία θα βρει στο πρόσωπο της Στέλλας έναν σκληρό κριτή. Η Στέλλα θα προστατεύσει τον μπαμπά της, θα βάλει τον γάμο της μάνας και του πατέρα της στη ζυγαριά και θα πει στη Σοφία τι αξίζει στη ζωή και τι όχι. Θα της πει ότι τα αντίθετα μπορούν να βαδίζουν πλάι πλάι».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, νέος έρωτας έρχεται και για την Αργυρώ, καθώς ένας καινούργιος ηθοποιός μπαίνει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ