TV & Media

Survivor: Αντιδράσεις για την ατάκα του Βαλάντη σε συμπαίκτρια

Αναφέρθηκε σε πρόβλημα υγείας της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαλύθηκε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και αποχώρησε με κλάματα
Survivor © tv/screenshot

Σάλος έχει ξεσπάσει με την ατάκα του Βαλάντη στο Survivor στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία δεν προβλήθηκε στο επεισόδιο καθώς κόπηκε από το μοντάζ.

Μια απαράδεκτη φράση του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ανάγκασε την παίκτρια να φύγειγια λίγο από το συμβούλιο και όταν επέστρεψε όλη η ομάδα τα έβαλε με τον τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διασήμων ξέσπασε σε κλάματα όταν η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη και αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου. Μάλιστα, έσπευσαν να την συνοδεύσουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή» τόνισε σε αυστηρό ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

Όπως φαίνεται, ο Βαλάντης άναψε και πάλι τα αίματα, σε αυτή τη φάση με μια του φράση προς την Ευρυδίκη, η οποία έβαλε τα κλάματα κι έκανε λόγο για «κάτι που την πονάει πολύ μέσα της». 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε... αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου... Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε».

Ο Βαλάντης, παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με τη συγκεκριμένη αρρώστια να λέει «γι’ αυτό το έπαθες», φαντάζομαι».

Σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό», ανέφερε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να κοπεί η φράση του Βαλάντη στο μοντάζ «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε δημοσιογράφος της εκπομπής. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ