TV & Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε δεινή οικονομική κατάσταση η οικογένειά του

Υποθηκευμένα ακίνητα - Σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Ψυχικό

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Φιλιππίδης: Σε τραγική οικονομική κατάσταση η οικογένειά του
Πέτρος Φιλιππίδης © NDP

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε τραγική οικονομική κατάσταση η οικογένειά του - Μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» υπάρχουν δάνεια μη εξυπηρετούμενα, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

«Υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα που ταλανίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη και την οικογένειά του. Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια υπήρχαν, έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό 

«Μου μεταφέρουν πως η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα του Φιλιππίδη: Το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, 1-2 φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την οικονομική του κατάσταση ο Τάσος Τεργιάκης.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε απελπιστική οικονομική κατάσταση η οικογένειά του - Το τεράστιο χρέος

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Υπενθυμίζεται ότι ο ο Πέτρος Φιλιππίδης παραπέμπεται για τρία κακουργήματα, έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφάσισε με βούλευμα ο προφυλακισμένος ηθοποιός να δικαστεί για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου που εξέδωσαν το βούλευμα, κάνοντας δεκτή στο σύνολό της την εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ