TV & Media

Μπιμπίλας για Σερβετάλη: Από τι να τον προστατέψω;

«Από το ότι εγκατέλειψε ένα θέατρο;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σπύρος Μπιμπίλας
Ο Σπύρος Μπιμπίλας © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Για τα όσα συνέβησαν με τον Άρη Σερβετάλη και την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για τα όσα συνέβησαν με τον Άρη Σερβετάλη και την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος».

«Οι ηθοποιοί που απολύονται και χάνουν τη δουλειά τους επειδή δεν έχουν κάνει το εμβόλιο προστατεύονται. Αυτός που αφήνει το θέατρο και δεν είναι μέλος του Σωματείου, από τι να προστατευτεί;», δήλωσε αρχικά ο κ. Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Μου γράφουν στο Facebook “γιατί δεν προστατεύετε τον Σερβετάλη;”. Από τι να τον προστατέψω; Από το ότι εγκατέλειψε ένα θέατρο; Από το ότι δεν είναι μέλος του Σωματείου και δεν θέλει να είναι; Από τι να τον προστατέψω αφού κάνει κακό στους άλλους; Σε αυτό το θέατρο από το οποίο ο κ. Σερβετάλης αποχώρησε θέλουμε να προστατέψουμε τους άλλους ηθοποιούς. Βεβαίως ο παραγωγός έχει συνυπευθυνότητα που αποφάσισε να ακούσει τον κ. Σερβετάλη και έβαλε αυτούς τους όρους, που η εξουσία της αναγνωρισιμότητας του δίνει. Γιατί αν ήταν άσημος ηθοποιός δεν θα τολμούσε να πει στον παραγωγό “θα σηκωθώ να φύγω αν η κυβέρνηση κάνει αυτό”. Εξαιτίας του ότι είναι πρωταγωνιστής μπορεί και το κάνει, αν ήταν ένας άλλος δεν θα μπορούσε».

Ακολούθως, ο γνωστός ηθοποιός επεσήμανε πως «εμείς προστατεύουμε τους ηθοποιούς από την δουλειά τους, όχι όταν την αφήνουν μόνοι τους. Τους υπόλοιπους θα προστατεύσουμε. Ο παραγωγός είναι πολύ εντάξει, μου είπε ότι θα εξακολουθήσει να πληρώνει τους ηθοποιούς μέχρι να βρει αντικαταστάτη. Σε περίπτωση που δεν βρει θα τους αποζημιώσει» ενώ για τις επιθέσεις που δέχεται ο Άρης Σερβετάλης στα social media, μετά την απόφασή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε ότι «έτσι είναι τώρα πια τα κοινωνικά δίκτυα. Ξέρετε τι bullying έχω δεχθεί επειδή λέω “κάντε το εμβόλιο”; Μέχρι που μου έχουν πει ότι με έχει πληρώσει η κυβέρνηση, που είναι πολύ σαφές ότι εγώ ανήκω στην αντιπολίτευση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ