Visual Browsing
Σπιτικό Brunch

Σπιτικό Brunch

Για να μην βγαίνετε από το σπίτι κυριακάτικα!

Είναι Κυριακή πρωί και θες πολύ να φας brunch, αλλά δεν έχεις καμία όρεξη να σηκωθείς και να βγεις από το σπίτι σου; Λοιπόν, πλέον δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, αφού σου δίνουμε την συνταγή για το καλύτερο σπιτικό brunch.

Υλικά συνταγής

  • 2 αυγά
  • 50 γρ. σπανάκι
  • 25 γρ. μαραθόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες
  • 2γρ. μαραθόσπορος, σπασμένο
  • Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Άνηθο για το γαρνίρισμα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
  • 30γρ. φέτα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον μαραθόσπορο, το σπανάκι, τη μαραθόριζα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Το αφήνουμε να μαραθεί για 3-4 λεπτά.
  2. Γεμίζουμε το μείγμα από το σπανάκι σε ένα ταψάκι-πυρέξ, σπάμε 2 αυγά μάτια από πάνω και ψήνουμε στο φούρνο έως ότου γίνουν τα αυγά.
  3. Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα, άνηθο, μπούκοβο και φρυγανισμένο ψωμί.
  • Βασικό υλικό Αυγά
  • Χρόνος 30'
  • Δυσκολία Μέτριο
  • Εποχή Όλες οι εποχές
  • Κόστος
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5