- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
PS: Luncheon – Το νέο εγχείρημα του Σωτήρη Κοντιζά
Ένα νέο μενού και γεύσεις που θα έρχονται σπίτι – Η ανάρτηση του σεφ στο Instagram
Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το PS: Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, με νέο μενού και φαγητό που έρχεται στο σπίτι.
Νόστιμα νέα μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του στο Instagram, o σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοινώνοντας το νέο «αδερφάκι» του Nolan Restaurant και του Proveleggios, το «PS: Luncheon» και το σχετικό account του στα social media.
«Νέο μενού. Νέα εμπειρία. From scratch. Τα καλύτερα έρχονται. Σπίτι σας» σημειώνεται στη σελίδα του «PS:Luncheon».
«Ανέκαθεν διαλέγαμε τον δύσκολο δρόμο και όχι την πεπατημένη. Είναι ο δικός μου τρόπος να ισορροπώ μέσω της συνεχούς εξέλιξης και να καταπολεμώ τη συνήθεια» έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη μακροσκελή ανάρτησή του, στην οποία εξηγεί πώς «γεννήθηκε» το «PS: Luncheon».
«Αν το Nolan Restaurant και ο Proveleggios είναι μια επιστολή, να και το υστερόγραφο. Το PS Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, κατέφτασε και φτιάχνει μια νέα εμπειρία: φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θέλουμε να το τρώμε. Ειδικά σχεδιασμένο για να φτάνει στον προορισμό του.
Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό μας τυρί, καυτερές φτερούγες the nolanverse way. Και μαζί κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου, και 3 DIY kits (pizza, ramen, tacos) για να μαγειρέψετε κι εσείς λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.
Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Και το Nolanverse ξετυλίγεται. Τα καλύτερα έρχονται... σπίτι σας» σημειώνεται στην «παρθενική» ανάρτηση του «PS: Luncheon» το οποίο έρχεται σε συνεργασία με το δίκτυο διανομής της Wolt.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ερώτημα έχει ανοίξει μια μικρή… γαστρονομική μάχη
Ένα σεμινάριο γύρω από τα γαλλικά τυριά και το κρασί στο Nora's Deli στο Κολωνάκι
Συνεντεύξεις με τους Γάλλους σεφ που συμμετέχουν στο Merci Chef 2026
Η τεχνική είναι γνωστή σε κάθε σπίτι
Ο αθηναϊκός δρόμος με τις περισσότερες νέες αφίξεις ζει (ξεκάθαρα) τη δεύτερη νιότη του
Δεν είναι μόνο ότι αλλάζει η γεύση και η υφή, αλλά και το ότι αναπτύσσονται μικρόβια
Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις...
Η Εβδομάδα Γαλλικής Γαστρονομίας συνεχίζεται με πολλά, ενδιαφέροντα γαστρονομικά events
Δοκιμάσαμε τα έξι εμβληματικά γλυκά του Arnaud Larher σε συνεργασία με τον Jean Marie Hoffmann και τον Στέλιο Παρλιάρο
Αυθεντική γεύση, υψηλή θρεπτική αξία και αμέτρητοι τρόποι να το απολαύσεις
Από δημιουργικά εστιατόρια μέχρι street food στέκια οι γειτονιές των Βορείων Προαστίων έχουν τα πάντα
Σύγχρονες προτάσεις κερασμάτων με βάση το λουκούμι
Εδώ μπορείς να απολαύσεις καφέ, ροφήματα, μπίρα ή κρασί, με σπιτικά σνακ διαβάζοντας παράλληλα κάποιο βιβλίο
Εδώ οι γεύσεις εναλλάσσονται ανάλογα με τα φρέσκα φρούτα της κάθε εποχής και κάθε μέρα θα βρείτε και κάτι διαφορετικό – αλλά πάντα συναρπαστικό
Θα τις βρεις σε πολλά σημεία της πόλης και είναι πάντα υπέροχες
Εδώ θα βρείτε δεκάδες γεύσεις παγωτού και γρανίτες από φρούτα, δημιουργικές κρέπες και βαφλάκια, όπως κι ακαταμάχητα γλυκά
Η Νάνσυ Παπαλοπούλου μετατρέπει τη σπιτική φροντίδα σε μια καθημερινή, προσεγμένη εμπειρία γεύσης
Εδώ θα ζήσεις το απόλυτο street food experience
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.