- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μικρό τηγάνι σιγοβράζουμε το μπαλσαμικό ξύδι σε χαμηλή φωτιά έως ότου να αρχίσει να καραμελώνει (για περίπου 15 λεπτά).
- Στο μεταξύ, πασπαλίζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με τα μπαχαρικά και λίγο ελαιόλαδο και τα βάζουμε σε καυτό τηγάνι να σοταριστούν/ψηθούν μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα εξωτερικά (και δεν είναι πια ροζ εσωτερικά).
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να ξεκουραστούν για περίπου 5 λεπτά. Κατόπιν τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
- Σε ένα μπολ βάζουμε σε «στρώσεις» το σπανάκι, το κοτόπουλο, τους κύβους καρπουζιού, το blue cheese και τέλος τα αμύγδαλα και περιχύνουμε το καραμελωμένο ξύδι. Εάν θέλουμε, προσθέτουμε επιπλέον ελαιόλαδο.